Rnrt **2 ocakta 89 la hamile olduğumu öğrendim. Bugün 4 ocak aynı yerde beta 121 çıktı. Çok mu düşük . Böyle olup sağlıkla ilerleyen var mı acaba 🥹🥹**
Deryayurt Rnrt en az %60 artış beklenir bana biraz az gibi geldi ama saat farkida olabilir canım bi kez daha kan ver bakalim iki gün sonra o nasıl olacak
mcansu Rnrt artış düşük ne yazık ki ama inşallah olumsuz bir durum olmaz gönlünüze göre olsun. 2 günde 2ye katlaması en azından %66lık bir artış olması sağlıklı kabul ediliyor
Gmom_ Rnrt 238 çıktı beşgün sonra 968 çıktı 2 gün sonra 1337 çıktı istenilen artış olmamış kesem gözüktü yolk sac gözüktü sağlıksız bir gebelik büyük ihtimalle düşeceğini söyledi kendiliğinden 10 gün sonra gel o süre zarfında kanaman olursa korkma dedi
Mihraismail mcansu saat fark ediyormu ya mesela ben 2 gün önce aksam 8de falan kan verdim bugün 12de verdim ama 36dan 52ye yükselmiş sadece acaba aksam verseydim bi farkı olurmuydu
mcansu Mihraismail 48 saatte 2 katı oluyor aynı saatlerde vermen o açıdan iyi Zaten min %60 artış olmalı o kısmı sağlıyor zaten bu haliyle bide arada 8 saat var akşam versen daha da yüksek olurdu
Mihraismail mcansu pazartesi tekrar vercem bakalım bugunki değere göre deherlendircek doktor insAllah saglikli bir şekilde yükselir 🤲🏻