Saban_1996 hazirannnn Ben eskişehirde yaşıyorum İntergen firmasını önerdi doktorum orada yaptırdım kanları Ankaraya gönderiyorlar
Handaaan 3girlsb gerçi sizinki yurtdışı idi benim yurt içi ama hala dönüş yok bekliyorum insan tedirgin oluyor beklerken 🥹
3girlsb Handaaan çıkar canım merak etme zaten kendileri sana gönderiyor cinsiyetide doktoruna gönderiyorlar
ayseayseaysee İntergen isimli Ankara firmasında yaptırdım. 15.000 tl ye yaptırmıştım Ekim ayında. Yanlış hatırlamıyorsam sabit 350 Euroydu kura göre hesaplama yapıyorlardı. 1 haftada geldi sonuçlarım.
FNK Love13 NIPT PLUS 12250 ye yaptırmıştık Haziran ayında, doktorunuzun yönlendireceği firma varsa oradan bi indirim alınabiliyor bazen
Handaaan 3girlsb AA öyle mi bana hiçbir şey demediler whatsaptan aticaz fln diye de. Hadi bakalim inşallah en yakın zamanda hayırlı birsekilde açıklanır 🥰🙏🏻 sizede çok teşekkür ederim tek tek cevap verdiniz Allah razı olsun 🥰💕
3girlsb Handaaan benimle Serhat bey ilgilenmişti sabah atmıştı tabi Amerika olduğu için İngilizceydi sonuçlar yazmışki temiz çıkmış içiniz rahat olsun diye . Sizede yazar merak etmeyin ne demek olur mu öyle şey ♥️🙏🙏
Ezg8 Love13 Ankara’da panorama yaptırdım 26 kasımda Dr un istediği detayları içeren bir paketi 500 Euro ya yaptırmıştım sonuçta 8-9 gün gibi bir sürede geldi