Bebek SAT A göre 9. Hafta da ama geç döllenme olduğu söylemişti doktor çünkü düşük beta ile öğrendim beta artışlarım 27 37 (2 gün ara) 199-535(4 gün ara ile) betalarım hep içime kurt düşürdü ama %65 sınırında olduğu için çok düşünmemeye çalıştım.Kesemi görmeye gittiğimde ilkinde 2,80 mm (çarşamba) 4,24(cuma) şeklinde geldi (günde 1mm artmadı ) en son kese ölçüsü yaptığımda doktorum tam 5 hafta olabileceğini söyledi 2 hafta sonra gel yani 7. Haftanın ilk günü hem SAT ‘ını değiştirelim hemde kalp atışını dinleyelim dedi.Dün gittiğimde kese boyum tam 14 gün geçmesine rağmen 4,24den 10,63 mm artmış karından baktı bu arada bebek görünmedi kesen güzel büyümemiş dedi çok tedirgin oldum sonra alttan muayene etti bebek oluşmuş dedi bebek boyu 3,17mm geldi ikiside 6 haftalık göründü sonuçlara göre ama şu an 7. Hafta olması gerekiyordu KALBİ duyamadık doktor ya kalbi atmış durmuş ya da hiç atmamış ölü su an ilk gebeliklerde olur sebebi yok vs diyerek Pazt son bi kontrol yapıp kürtaj istediğini söyledi ama sebebi olmadan daha doğrusu her şey yolunda güzel derken böyle bi şey duymak beni çok ama çok üzdü sebebini araştıyorum böyle bi şey yaşayan bulamadım tam anlamı ile çok üzgünüm benzet bi durum yaşayan var mı merak ediyorum pazt günü farklı dr görünüp karar vereceğim