Herkese merhaba aslında yazmak istemedim ama belki biraz hafiflerim diye yazmalıyım dedim belki anımsayan vardır 25 haftalıkken bebeğimin iki böbreği polikistik böbrek hastalığı tanısı kondu ığdır da yaşıyorum ordan Erzurum’a sevk Erzurum dan da İstanbul çapa ya sevk edildik hem üroloji hem genetik kurulu gördü neticede bizim de onayimizla bebeğim alindi elimde sadece bir mezar fotoğrafi kaldı onca ilaç zahmet dert ha oldu ha düzelecek derken herşey bitti çok şükür çocuklarım var ama keşke oda yaşasaydı eğer herşey normal gitseydi şuan 31 haftalık olacaktı Rabbim ne demisse o burda ki herkese tavsiyem aşırı istemeyin ben çok istedim nasip olmadı Rabbim kimseyi o acıyla sınamasın herkes emeğinin karşılığını alsın inşallah 💞 cennette bir yavrum var ama keşke o kadar acı cekmeseydi suyum bitmişti susuzluktan bacakları yamulmus du garibimin ne diyeyim bana dua edin inşallah atlatirim hiç aklım dan çıkmıyor hiç tuplerimi de baglattim bu saatten sonra olsun da istemem zaten ama nazardan sakının kimin size haset ettiğini bilemezsiniz ben çok nazara geldim her gören konuştu ama biri de maşallah demedi neyse sağlıkla doğsun bütün bebekler anne babasıyla birlikte büyüsün yaşasın 🤲🤲🤲🤲🤲