Ftm35 Arkadaşlar bu park yatağı aldım ancak ölçüsü 70×110 sanıyordum ancak 70×100 imiş, içine hangi yatağı aldınız yataşınki 70×110 hep
seyma0661 Ftm35 bende yoyko aldım ama 70×110 ölçmüştü eşim. Siz internetten mi baktınız kendiniz mi ölçtünüz?
Mavera316 Ftm35 aynen ben de yoyko almıştım içine de yataş twiny aldım 70X110 ama hafiften pot durdu sanki böyle kalsa sorun olur mu bilemedim
Ftm35 seyma0661 internette 70×110 yazıyordu bir iki yorumda ise ebatının yanlış olduğunu 70×100 göndermişsiniz yazmışlardı, bende gelince ölçerim dedim gerçekten doğruymuş 🙄
Ftm35 seyma0661 yaa 🤭 doğuma birkaç ay var ama ben kurdum aşırı zorlandım kurulurken bir daha bozmadım 😂 internetten mi aldınız siz haki rengini aldım ben internetten aldım
seyma0661 Ftm35 bizimde martta nasipse açması kapaması başta zor ama sonra taktiği çözüyorsun 😂 bende hepsiburadadan aldım 3500e düşmüştü aralıkta haki rengi yazıyor ama bej geliyor görüntüsü çok hoş
Ftm35 seyma0661 evet evet bej rengi gibi, o indirimi ben yakalayamadım hepsi buradan aldım 🥲 benimde martta olacak büyük ihtimalle tahmini doğum 3 Nisan gösteriyor ama kalmaz o kadar, yatak aldınız mı içine peki siz aldıysanız hangi markayı tercih ettiniz
seyma0661 Ftm35 bizimde 17 Mart insallah mart başı kurarım dedim odama kurcam çünkü odam da küçük :( eşim tekne üretiminde çalışıyor ordan teknelere yaptıkları süngerden getirdi orta sert diye geçiyor ama emin olamadım başka yatak mı alsam diye. Kendi yatağı hem çok ince hemdde katlama yerleri iz olmuş bence yatak gerekli. Eltim reflü yatağı alacak 6ayına kadar onla idare ederim elim de bollaşır iyisini alırım diye düşünüyorum
Ftm35 seyma0661 seyma0661 bence başka yatağa gersk olmaz orta sert ise yada bir mağazaya falan gittiğinizde kontrol edin benziyorsa almayın bir daha. Ben babynest aldım onunla da bir süre yatar aslında ama yatak birkaç ay sonra şart ☺️ reflü yatağını çok önermiyorlar bende kararsızdım yani bebek reflü değilse kullanmayın diyorlar
seyma0661 Ftm35 şu yataşın juno yataklarından yorumları filan baya iyiydi bilmiyorum artık eltim alacak nasılsa 😂
bulutsm seyma0661 juno yatağı 6. Aya kadar kullanman zor olabilir genelde 3. Aydan sonra bırakıyorlar
Ftm35 Mavera316 bende yataş mini cottony aldım kenardan biraz kıvrıldı ama kötü durmuyor rahatsız etmedi beni