Seheru Benim gibi 40. Haftaya dayanan var mı doğumu hızlandırmak için ne yapabilirim suni sancıya gerek kalsın istemiyorum tavsiyeleriniz var mı
busravrc Seheru bende aynı 39+4 haftaya kadar doğmazsa yatış verilcek doğsun diye ne varsa yaptım ama malesef 😞
busravrc Seheru Seheru ben hakiki zeytinyağı ısıtıp koyuyordum pamukla açılmam rahat olsun diye bi hafta falan koydum 1,5 cm açıklığım var ama devamı gelmedi koymayıda bıraktım zaten belki size faydası olur
Seheru busravrc bende aynı şekilde sıcak suya oturdum yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ama bir gelişme yok pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
Seheru Karanfil000 arada kasılmalar oluyor mu peki benim karnım bazen taş gibi kesilip aşağı doğru çok baskı yapıyor
Karanfil000 Seheru hayır hiç bişey olmuyor malesef karnımda aşağı düşmedi, bilmiyorum herşey bi anda mı olacak Hayırlısı bakalım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbım tüm hamilelere kolaylık versin sağlıkla kavuştursun inşallah
Balbebek012 Seheru normal doğumu tetikler korkma ben son geceye kadar devam ettim 😂 cinsel ilişki den sonra ördek yürüyüşü yaptım bir tür ve sonra suyum geldi inanki😆😆
Minat9496 Balbebek012 asksksk ya eşim görse güler utanırım ahahahshshsj tam ilişki sonrası kalkıp öyle yürüsem der noluyor ahsjsjsjj :) hamileler cidden çok tatlı yaa
Balbebek012 Minat9496 eşime laf verir miyim ya öyle görse ömür boyu dalga geçer benle 😅😅 eşim duşa girince kalkıp ördek yürüyüşü yaptım
Minat9496 Balbebek012 ahahajja bende denicem :)) ilki 42 de bari bu 39 - 40 arasi dogsun sağlıkla, denicem cidden 😅😅
Balbebek012 Minat9496 dene dene ilkinde de cinsel ilişki sonrası suyum geldi bence son haftalarda cinsel ilişki ve ördek yürüyüşü çok etkili .
100924 Seheru cinsel ilişki sonrası sabaha karşı suyum geldi hastaneye gidip doğum yaptım tam 40. Hafta da doğurdum