Kubraa-1 1 sene önce tiroid yüzünden düşük yaptım tiroid hastası olduğumu bilmiyordum adet düzenim o kadar düzensizdi ki zaten ilk doktora gittiğimde 3 ay adet olamadığım için gitmiştim daha önce 2 ay da bir oluyordum doktor muayene etti pcossun dedi zayıflaman lazım dedi 6 ay daha gebe kalman yasak dedi zaten 1 sene yasaktı bide 6 ay diyince dünyam yıkıldı eşim çok üzüldü eve geldim pcos ile alakalı sayfalara baktım sonra insagramda benim gibi pcoslu kadınlarla grup halinde diyet yaptıran bir diyetisyenle tanıştım ondan sonra hayatım değişti 1 ayda 6 kilo verdim vermemle 1 senedir düşmeyen tiroidim düşmeye başladı sonra pcos azalmaya başladı 4 kilo daha verdim dikkat ederek bu aşamada doktora gitmeye devam ettim zaten pcossun dediğinde tarlusal verdi 10 gün içinde adet oldum hormonlarıma baktırdım hiçbir şey çıkmadı kiloyla alakalı dedi sonra ki ay zayıflamamla birlikte 20 gün sonra tekrardan adet oldum doktora gittim çok şaşırdı gebe kalmama izin verdi o gün yumurtlama günümdü bende değerlendirdim çok şükür diğer ay gebe kaldım 🙏🏻🥹🩷👶🏻 inşAllah bebeğim sağlıklıca tutunur 🙏🏻 Dua edin bana bende sizlere ediyorum 🙏🏻🩷