seyda38 21 haftalığiz hala hareketlerini hissedemiyorum kafaya taktigimdan geceleri hiç uyumuyorum benim gibi olup hisseden warmi
Seymasel68 seyda38 ılk gebelık mı ılkde normal ben suan 16 haftalıgım ıkıncı gebelıgım hıssedıyorum korkma canım edıyodur ama sen bılemıyosundurn
gayecee seyda38 canım korkma belki hissediyorsundur da bağırsak hareketi falan sanıyorsundur çünkü bnmde ilk gebeliğim ben öyle sandım ara ara oluyordu Bi de bebek daha güçsüz ya çok hafif dokunuyor
Seymasel68 seyda38 yok ole dusunmee ıyııdr ıns annesı hıssedrsın bır ıkı haftayaa bok esırt ustu fıln yatınca bıyerlere toplnmıyo mu yer degstrmıyo mu mesele
Kardelen123 seyda38 bende öyleydim ağladığımı bile biliyorum ama sonradan hissettim Allah uzun ömürler versin suan 3 yasinda 🥰🥰
MerveAvc seyda38 belki sizinde plesenta ön duvardadır benim gibi o erken hissetmeye engel oluyor bir kaç hafta daha büyüyp gelişmesi lazım bekliyoruz
Seymasel68 seyda38 hıc hıssetmedın mı daha yanı hep mı boleydı yoksa bı kac gündurmu doktora gıt bıı bıseyı bahane ett bncede😂
seyda38 pazartesi rengli utrasyon a gircem ya cok takiyom sanki bişey oldu diye pazartesi hiç gelmeyecekmiş gibi napacam hiç bilmiyom
Buse123 seyda38 Soluna yat canım genelde o zaman daha çok hissediyorum ben. Pıt pıt sanki kalp atıyor gibi hissediliyor çok küçükken
ozgecg seyda38 bu kadar panik yapma bence. Bebeği de strese sokma. düzenli uykunu uyu 24-25 te hissetmeyen insanlar var. Kendini de bebeği de germe Allah’ın izniyle oynar canım
Melekturkann Ben şuan 24 haftalığım artık gayet net hissediyorum içerden de dışardan da bazen artıyor. Ama 22 falandık galiba o zamanlar hissetmeye başladım,hissetmeden önce bende senin gibiydim geceleri hep elimi koyup dinliyordum hep çikolata yiyordum ama yok yani ama şükür şimdi de durmuyor🙏🏻 ilk gebelik olduğu için normal o yüzden çok az daha bekle az kaldı