defnevedoruk merhaba bugün cinsiyetimizi öğrendik %100 dedi doktor bilenleri etiketliyorum🌸 @1Ali @staRmama
Burnosunn_annesi defnevedoruk hayırlı olsun sağlıklıa kucağına al canım ben de önceden herhalde foto atınca tahmin etmişim kendi oğlumun ultrasonuna çok benzetmiştim %100 öğrenmek insanın içini rahatlatıyor 🥰🤩🧿
defnevedoruk Burnosunn_annesi ya yazmış mıydınız hiç hatırlamıyorum 🌸 evet artık alışveriş yapabilirim 😁
Burnosunn_annesi defnevedoruk evet evet hatırlıyorum belki de bir ay öncesi kadardı tam kafasını böyle sırtı dönük gibiydi başını eğmişti ben öyle hatırlıyorum bulursam atacağım aklında kalmasının sebebi oğlumun da öyleydi🤭🤭
Burnosunn_annesi defnevedoruk benim dediğim böyle tam net çekemedim ilk gebeliğimdeki çok benzetmiştüm ondan direkt erkek demiştim 🤭🤭
Mhribn Burnosunn_annesi çok teşekkürler inşallah sağlıkla dediğiniz gibi olur 13 ocakta öğrencez inşallah yazarım 🥰🥰
Burnosunn_annesi Emine_pektas01 kız daha ağır bastı ama bilmiyorum biraz büyüsün yine bakarım his olarak ☺️😍