Feyzaa_Nurr Kızlar merhaba Aksaray’da özelde ve devlet hastanesinde doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Devlet hastanesi ile beni çok korkuttular
1prens1prenses_ Feyzaa_Nurr neden korkutular ki Ben de Aksaray devlet Ahmet İlker hocada doğum yapcam nöbetçi gününe denk getircem Yani doğum yapan arkadaşım da var aynı doktora çok memnun kaldı
Smhlms Feyzaa_Nurr aksaraylıyım ama Ankara da yaşıyorum canım inova da Mehmet boz var onu takip ediyorum orda olsam kesinlikle ona giderim çok ilgili bir doktora benziyor
Feyzaa_Nurr 1prens1prenses_ normal doğumda ebelerin kötü davrandığını falan söylediler ilk hamileliğini haliyle bi ön yargı oluştu
1prens1prenses_ Feyzaa_Nurr Tam bilmiyorum ama şans işi oda gibi geliyor bana Özel lde gitmedim memleketim Aksaray ama başka şehirde yaşıyorum Annemlere gelcem orda doğum yapcam ikincisi sezeryan bakalım ins memnun kalırım arkadaşlarim memnun kalmış ins bende kalırım
busenaz68 Özel inovada Mehmet boz da doğum yaptım Cok memnun kaldım ikinci gebeliğim tercihim yine kendisinden yana olacak büyük ihtimalle ❤️
Feyzaa_Nurr busenaz68 gebelik öncesi birkaç kez özel maya hastanesinde nur hilal hocaya gitmiştim şimdi gebelikte de ona gidiyorum doktorumdan çok memnunum doğum ücreti falan ne kadar bilmiyorum son zamlardan sonra aklımı karıştıranlar oldu açıkçası
Feyzaa_Nurr 1prens1prenses_ bende aksaraylı değilim ve inan hiç bilmiyorum tedirginim inşallah sağlıkla ve güzellikle kucağına alırsın yavrunu Rabbim iyilerle karşılaştırsın🌸
Rabiamurat46 Bende aksaraylı değilim özel inova da Fatma Betül şahsine gidiyorum ama doğum için çok kararsızım. Eğitim Araştırmada Meryem Bekmezci tavsiye eden oldu ama randevu asla bulamıyorum 🙈
meri1997 Rabiamurat46 Meryem bekmezci ben gidiyorum randevu da buluyorum çok memnunum tavsiye ederim..
Feyzaa_Nurr Rabiamurat46 inovayı kimse önermedi bana ama Fatma Betül hanım eğitim araştırmadan geçti diye biliyorum ama eğitim araştırmada doğum beni ürkütüyor