Ronayib Minnosanne2904 şehir hastanesinde memnun kaldım orda sadece sen yalnız bir odada doğum yaptırıyorlar
avucundaopucuk Esentepe neşe kaplan karataş a gidiyorum. Daha gebeliğimi yeni öğrendim ve bu doktoru da normal doğumu daha çok tercih ettiği için tercih ettim açıkçası ama daha ilk gittiğimden beri çok memnun kaldım herşey hakkında bilgilendiriyor ve anlatıyor
Nur3442 avucundaopucuk ayy ben çok çektim o kadından 3 ameliyat oldum birinde canlı canlı dikti allah bildiği gibi yapsın …çook tatlı çok güler yüzüne aldandım asprin kullandırdı 34 haftada falan bırakmam gerekiyorms demedi bende kullandım doğuma kadar sonrası kanamam hiç durmadı bıde bana demezmı asprin mi kullanıyodun diye sorumsuzzz.
Nur3442 avucundaopucuk pıhtılaşma vardı aslında ilk doğumumda tahlil yapmadan kullndrttı neden diye sormadım değişikti ilk gebeliğimdi çektim …bunda inşallah daha iyi olucak herşey daha bilinçliyim.
Ronayib Mrvtevafuk yaşar can hocaya gidiyorum ama orda doğum isterseniz mutlaka kontrole 1 defada olsa gidin yoksa doğum zamanı ilgilenmezler eltim özele kontrole gidiyordu doğum zamanı oraya gidince pek ilgilenmediler oranın hastası olman lazım 1 defada olsa
eliff4 Minnosanne2904 medicanada Sevde Nur Merte gidiyorum çok memnunum güler yüzlü herşeyi anlatan bir doktor
Rose222222 @Minnosanne2904 merhaba sizinle aynı haftadayız ben de doktor arayışındayım Burdan birbirimizi bilgilendirirsek çok sevinirim ☺️