Senamstf Bugün keseyi gördüümm 🤲🏻🥹 stresli bekleyişim geçti şükür şimdi de kalp atışı için bekleyeceğim haftaya çağırdı doktor umarım duyabiliriz 🥹 sizler ne zaman duydunuz kalp atışını kızlar 🥰
Sdanur1 Senamstf 8.haftada duyduk dünyanın en güzel sesi video çekmeyi unutmayın çünkü sürekli kendinizi kalp atisi videosunu dinleyerek buluyorsunuz 🍒
Senamstf AnayimBenAna_ Hulu61 yarenatlas Piksi 2Princess1Mom Meltemanneolsun Yaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah eminim harika bir ses harika bir duygudur 🤲🏻🥹🥰 haftaya 6+6 olacağım inşallah duyabilirim bende 🥹
Senamstf Sdanur1 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥹 evet eşime tembihledim mutlaka videoya al diye inşallah heyecandan unutmaz o da 🙈🥰
Senamstf Deryz betam düzenli yükseldi aslında ama doktorum alttan muayene etmedi karından görmek için bekledi 5+6 da gördüm keseyi. Bir de benim ilk gebeliğimde de betam düzenli artıyordu ama sonradan kimyasal oldu o yüzden biraz tedirgindim 🥹
Senamstf Sonaymom 5+6 da karından gördüm canım. Beta değerine göre 4. Haftada vajinal görebilirsin belki 🥰
Deryz Senamstf benim ilk gittiğim doktor beni direk alttan muayene etti ben bilmiyodum sorun yok demiştim hiç tehlikeli olabilir gibi düşünmedim bile oda söylemedi
Deryz Senamstf peki birşey sorabilir miyim kimyasal olduğunu anladınız nasıl sonlandı kanamamı oldu yoksa hiç kanama olmadımı
FRVP20 Senamstf kuzum benim kızım 3 yaşında 🫠şuan ikinciyi düşünüyoruz tekrar buralara döndük 😆😆 sende hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah
Gamze1773 Senamstf 7+2 de duymuştuk ultrasonda. İlk kontrolde duymuştuk hemen çok şükür. Darısı sizin başınıza inşallah.