Merve-metin Ybvvv evet canım 2 dr aynı şeyi söylemiş sadece doktorunu dinle benim arkadaşım sezeryan oldu hemen ayaklandı o birazda bünyeyle alakalı sakın korkma
Balbebek012 Ybvvv kendini zorlama derim normal doğumu beklersin sancı çekersin filan sonra bebek takılırsa her şeyi düşün kendini de bebeği de riske atma. İki normal doğum yaptım madalya takmıyorlar yani bence en önemli şey senin ve bebeğin sağlığı 🩷
Balbebek012 Defnezumramom önceden bu yorumu görsem çok kızardım ama çok haklısın kesilmesi ayrı dert dikişi iyileşmesi sonrası hepsi ayrı dert normal doğum ciddi çok zor eğer ki bir de risk varken daha zor ve tehlikeli
Defnezumramom Balbebek012 çatısı müsait olsa 4.5 kg bebek çok rahat doğuyor normal kuzenimin eşinin çocukları hep öyle ama kıza denilen şey dünyaya çocuk doğurmak için gelmişsin resmen kanallar o kadar geniş ve esnek 5 dakikada doğuruyor kız ta öyle ama böyle riskli durumlarda gerek yok zorlamaya
Defnezumramom Ybvvv hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim sağlıcakla kavuşun hiç stres yapma inan sesini duyunca herşey bitiyor resmen acını bile unutuyorsun 😊
Balbebek012 Defnezumramom kesinlikle öyle çok haklısın zorlama sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaşan insanlar var çevremde
Defnezumramom Balbebek012 bebeğin engelli doğmasına kadar gidiyor Allah korusun var öyle etrafımızda çünkü rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻