0Mommm açılın pax dolap uzmanı geldi 😂 ben pax dolabı yaptırdığımda yarısı kadar dolapların 2 katı fiyatına satıldığını görerek kendim tasarladım ve kapaksız aldım. (Kapakları sonra alırım dedim ben alana kadar dolap fiyatına geldi 3 senedir açık kullanıyorum buda dipnot😂) dolap harika bir kullanışlılık sunuyor. İstediğim şekilde özelleştiriyorum 3.senemde orta bölmeme askı aldım ve değiştirdim. Büyüklüğü harika eğer ölçülü yaptırmıyorsanız genel geçer hiçbir dolapta bu iç hacmi bulamadım. Dolabın iskelet çekmece askı kısımları sağlam, tek falsosu arka kısmı bildiğiniz sunta. Burada devreye düzeniniz giriyor. Ben dolabı aldım kurdurdum üstüne 2 kere taşındım. Yani dolap 3 kere baştan söküldü ve takıldı. Şu anda tek sıkıntısı arka suntaydı onuda son yapan ustalar iyice sabitledi. Gelip dolabıma bakarsanız klasik taşınma sürtünmeleri hariç hiçbir hasarı yok. Ama bir daha taşınsam dayanır mı bilemiyorum. Eğer eviniz sizinse veya taşınma durumunuz yoksa ben gözü kapalı öneririm. Ben bundan sonra taşınsam da dolabımın hafif yıpranmış halini yine başka dolaba tercih ederim. Ya da yine yeni bir dolap gerekse gider pax dolap yaparım öyle diyeyim.