Fatmaaaa41 Predictor erken gebelik testi yaptım. Adetim 5 6 gün var. Negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Tutar13 Fatmaaaa41 erken yapmıssın canım en az 12 gun gecmesi gerekiyor catlama üzerinden. 4.5 gun sonra yap boyle bosuna üzülürsün
Patito__ Fatmaaaa41 cnm bnm iliskim uzerinden 8 gun gecmisti kanda negatif çıkmıştı Yani bukadar erken yapmayin en az on gun olsun tabiki var veya yok o ayrı nasip insallah tez vakitte nasip olsun.
Fatmaaaa41 Sevgiiss çatlama 27 aralıkta oldu. Çok mu erken yapmışım ? Acayip bel ağrım var. Ama erken gebelik testi negatif çıkınca moralim çok bozuldu
Fatmaaaa41 Tutar13 adetime 5 gün kaldı o yüzden yapmıştım varsa çıkar diye. İnanılmaz bel ağrım var dün akşam uyutmadı hatta. Bu sabah negatif çıkınca çok üzüldüm
Sevgiiss Fatmaaaa41 benim çatlamanın üzerinden 10 gün geçince 6.82 çıktı çok arada değer görünüyor erken davranmayın bence
Tutar13 Fatmaaaa41 daha 8 gun olmus canım erkn tabiki adetine kalan sure onemli degil catlama gununu bas al oda 8gun olmus daha bekle 4 gun daha ozaman yap canım
prensesannesi-01 Fatmaaaa41 5 gün sonra testi tekrar yap canim o zaman Allah’ın izniyle sonuç alabilirsn
Fatmaaaa41 Patito__ inşallah.adetime 5 gün kaldı çok bel ağrım var diye bakayım deşmiştim. Haklısınız
prensesannesi-01 Fatmaaaa41 canım cook erken gebelik testi yapmışsn tek çizgi çıkması gayet normal ben kızımda 10 gün yaptım negatif çıkmıştı 13. Gün yaptım pozitif çıkmıştı Çatlamayi baz alin inseAllah 12 veya 13. Gün yapın