Asiliim Merhaba arkadaşlar, düzceden yazıyorum sakarya detaylı ultrason için önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı? Birde ücretlerini biliyorsanız yazar mısınız
Sydaglsen Asiliim ilker alı çerçiyi tavsiye ederim fiyatlar şu an ne dirilde bilmiyorum arayınca fiyat bilgisi veriyo klinikler. Hastaneler vermiyor Bide daha dün bi tanadığımla konuşmuştuk bunu sakarya devlet hastanesinde yaptırmış çok memnun kalmış
Smbemdy Asiliim sebiha hamima yaptirdim ozel muayene si var perinatolog 4bin nakitte 2kere cagiriyor. Ali beye de fiyat sordum o da 4bin demisti.
Premsescik Sydaglsen bende ona aldım subat ayına aldım yılbasından önce aldığım için zamlı fiyattan yararlanmıyorum 4 bin tl vericem 5 bin olacakmış normalde
Asiliim myangelson düzce üniversite hastanesinde ücretli bakıyorlarda. Acaba sakarya eğitim araştırmada iyi midir detaylı memnun kalan var mı
myangelson Asiliim Allah Allah ilk defa duydum ücretli bakılan. Ben eğitim araştırmaya gidiyorum ama perinatoloji takipliyim detaylimi da orada yaptılar ben memnun kalmıştım ama normalde sanırım radyoloji yapıyormuş detayliyi orada
myangelson Asiliim üniversite hastanesinde ücretli bakan doktorlar oluyor o ayrı ama normal poliklinikte falan ücret yok normalde. Mesela Tekirdağa gidiyordum ben orada ücretsiz bölümüne gidiyordum ayriyetten ücretli bakan doktorları da vardı prof, doç. Falan
myangelson Asiliim ay cidden tuhafmıs ya. Gerçi Tekirdağ üniversite hastanesinde detaylı yok biz yapmıyoruz dediler orası hakkında bilgim yok belki yapılsa orada da ücretlidir bilmiyorum 😅