Yagmurbebek 31 hafta oldm ama henüz ne alisveris ne bir temzlk yapmadm. Kiş vakti ama evi de badana yaptirmak istyrm 3 yasnda oglm var suan mi boyatsam temz olsa yoksa bebekten snra mi. Cok kararsizim sizlerden fikir almak istyrm
Teacherr Yagmurbebek ben de 33 haftalığım pazartesi boya yaptırıp temizlik işini halledeceğim bebeğin kıyafetleri falaan zaten hazır☺️
Kubrabsyg Yagmurbebek benimde 2 yaşında oğlum var badana yaptırdım yeni eve taşındım 2 gün görümcemde kaldım tüm evi havalandırdım 1 haftayı geçti koku asla çıkmadı. Her gelen aay çok boya kokuyor deyip duruyor.. ki gerçekten öyle bence bekle çok kötü değilse. Alışveriş işini de hallet ben yarın 32 olucam. 2. Gebelik asla 1 gibi değilmiş onu anladım
tubavarlikk Yagmurbebek kıyafet alışverişini yapıp yıkayıp ütüleyebilirsin canım ağırlaşınca zor oluyo
mervedmrcn Yagmurbebek ben 32. Haftamda eşyalarını yıkadım ütüledim, 36. Haftamda temizliğimi yaptım çantamıda o hafta hazırladım
Larraa Bence yavaştan başlamalısınız ağırlaşmadan. Ben 29 haftalığım başladım hazırlıklara. Yani şu an bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorum. Sonrasında temizlik falan yaparım. Ağırlaştıkça zor olur diye korkuyorum açıkçası 🌸
Yagmurbebek Kubrabsyg Kubrabsyg cok mu kokuyor tek kat mi boyattnz iki kat mi. Ben gectgmz yaza yaptircktm tasiniriz ederiz diye yapmadk suanda tasinma ihtimalimzde yok. 4 yil once boyanmisti ev kendi evimiz. Kirli geliyor hep siliyorm ama icime de sinmiyor ferah temz olsa temizlkte yapsam ustune diye dusundm ama koku konusu korkutuyor
Kubrabsyg Yagmurbebek 2 kat yapıldı. Ama aşırı kokuyor kış sonuçta havalanması farklı oluyor. Bence zaten ramazana geliyor doğumunuz çok gelen giden olmaz. Bayram sonrası boyatın
Yagmurbebek Turanesra persembe gunu randevumuz var o gün sorcm sezaryen benm zaten gün verir mi bakalm
Yagmurbebek mervedmrcn 38-39 gibi gün verir benim icin 36. Hafta gec olur yapip bitireym istyrm bu ay insallah hepsini.
mervedmrcn Yagmurbebek bende 39.da haftama gün aldım temizliği bilerek son zamana bıraktım ama bana annem kuzenim yardım etti tek başıma yapacak olsaydım daha erkenden yapardım kesinlikle