Alyaveannesi Aksam uzeri 4 gibi sancilarim basladi ben onlari herzamanki gibi yalanci sancidie diye aldiris etmedim ama her yarim saatte bir geliyodur sancilarim dedim bi dusa gireyim belki gecer cunku biz ayin 5 inde sezeryan icin gun alacaktir doktor beyden ama bizim kiz erkenci cikti 37+3 te geldi sonra esim isten gelir gelmez hemen sancilarim var acile gidelim dedim geldik nts ye bagladilar ben sancilarim aglatiyo ama nts de sanci yok bide bizim minnos makat gelis oldugu icin mecbur sezeryan olacaktim 3 te yemek yedigim icin beni beklettiler 9 a kadar normal sancilarimi cektim keske normal olsaydi dedim ebe hanim acikligima bakti 4 cm olmus dedi ve doktora haber verdi sureklide suyum geliyordu hemen ameliyathaneyi hazirladilar 9 da ameliyatimla bebegimi kucagima alcaktim anestezi uzmanimiz geldi spinal yapti inanin o igne normal damar yolu kadar acitmiyo bile sonra ameliyat basladi ve ben karnimda biseyler cekistirdiklerini hissediyorudum ama aci hic yoktu 15 dk icinde bebegimin aglayislarini duydum anestezi uzmanimiz cokk iyiydi benim telefonumla dogum aninda fotolarini bile cekti bebisimin tam dikisleriminde dikilmasiyle odamiza ciktik suan yanimda cok mutluyumm 🥰🥰🥰Darisi size arkadaslar kolay dogumlar versin rabbimm cumlenize 🥰
GamzeTopluKk Alyaveannesi Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 gözün aydın aynı güne randevumuz vardı 😊 benimki de ara ara yokluyor beni bakalım gününü beklemiyecek gibi o da :)
Zmraemr Alyaveannesi ben de bugün 21.58 de kavuştum miniğime ❣️ normal idi spinal sezeryana döndü ilk yürümeyi yaptın mı ben serumun bitmesini bekliyorum
tugrammm Alyaveannesi masallah canım brnim bebişte popo gelişiymiş dr sezaryen dedi bkalım değişecek mi :)
Alyaveannesi GamzeTopluKk tesekur ederim canim dogum sancisini bilmedigim icin bende gelmez diye dusunuyodum ama geldi 🥰
Alyamerve Zmraemr merhaba bısy sormak ıstıuorum bendespşnal olcmda nefes alamıom ben sırt üstü. amlyt esnasında kafanın altında yastık koyarlar mı ?? yada yukseltırLermi
GamzeTopluKk Alyaveannesi şükür canım , ağrılar normal geçer inşallah en kısa sürede :) bak sen minik kuşa ya :) uykucu 😍
PelinOuzhan Alyaveannesi bende normal doğumdan korktuğum için sezeryan istiyorum aslında bebeğin başı dönmüş aşağı ama bilmiyorum 37. Haftama yeni girdim ameliyattan ne kadar süre sonra kendinize geliyorsunuz cok ağrı oluyormu?
Alyaveannesi PelinOuzhan canim normal olabiliyosa normale zorlaa ben cok zorlaniyorum suan karnim cok aciyo ben zaten o sanciyi sonuna kadar cektim bi ikinmam kalmisti dogmasi icin ama bebek donmedigi icin mecbur sezeryan oldum