La_sumom Kızlar 2 Ocak Perşembe akşamı doğum yaptım ama sütüm gelmiyor napmam lazım sürekli emzirip sağıyorum ona rağmen
nununundunyasi La_sumom duş aldınız mı? Sıcak duş altında masaj yapıp süt kanallarını yukardan aşağıya uyardığım an sütüm gelmişti uzun uzun masaj yapmıştım belki faydası olur size de
BTop La_sumom arkdaşım doğum yaptığında kuru dut, Medine hurması, kuru incir , yulaf , bisküvi karıştırıp yemiş çok sütüm oldu demişti bende doğum yapınca deneyeceğim isterseniz sizlerde deneyebilirsiniz
Gizem1992 La_sumom ilk doğumum da benm de sütüm hemen gelmemişti emziriyordum da sürekli aslnda ama. Sıcak duş al dedi kaynanam aldım göğüslerime masaj yaptım duşta snra çıkınca sıcak havlu yaptık (ütüledi havluyu) göğüslerime kapattık. Soğanı ortadan ikiye kestik göğüs uçlarıma masaj yaptık 5-10 dk kdr biraz öyle durdum tekrar sıcak sabunlu su ile yıkadım koku kalmasın diye Benm sütüm öyle geldi. Kaynanam da hastaneden bi kadından duymuş gelini için soğan arıyormuş o anlatmş. Hoşaf kuruyemişlerle de destekleyince işe yarar inşallah
Prensess33 La_sumom bende doğumdan sonra hemen sütüm gelmezdi annem hastaneden gelir gelmez hemen bana derdi sıcak duş al sütun gelir inanmamıştım ama bu bı gerçekmiş göğüslerim şişti süt gelmeye başlamıştı inşallah sizinde gelir
Boncuknaz25 Öncelikle sağlıklı olsun inş Bende 2 ocak sabahı dogum yaptım ve sitüm malesef yok sağma makinasıyla da yara oldu hemen tecrübeli arladaslar umarım yardımcı olurlar ama doktorun dediğine göre 72 saatten sonra az da olsa gelmeye baslarmış
La_sumom Boncuknaz25 bugün sıcak duş aldım ve bolca komposto hoşaf tükettim biraz biraz gelmeye başladı bolca sağım yapıyorum makinayla inşAllah hemencecik iner sütünüz stres çok etkiliyor 🥲
La_sumom BTop sezaryen olduğum için kabız olma ihtimalinden korkuyorum yolsa çoktan indirmiştim mideye🤣
kindacute Gizem1992 soğan meme ucunun çatlamasına da mani oluyormuş diye duydum, siz faydasını gördünüz mü
Gizem1992 kindacute bi defa yaptık ondan snra sütüm geldi benim soğan uyarıyormuş bnde işe yaradı. Çatlama konusunu bilmiyorum farketmedim
nununundunyasi La_sumom çok sevindim Allah sizden de razı olsun 🤗 bol bol kuru meyve yemiş tahin ve sade helva yiyin bunlar sağlıklı yağ içerir sütü de yaglandirir şifa olsun yavrusa 🥰