Duruu3 Duruu3 yani bunları sık sık tüket bebek son haftalarda kilo alıyor hemen kaşar muz ceviz badem haşlanmış yumurta süt yesilik sebze balık et mesala ben çok et tüketiyorum
turkan403 Duruu3 bende dikkat ediyodum ama işe yaramıyo bende bunda ilac kullanmıycam sadece düzenli protein ağırlıklı beslenicem bakalım 🤭
smyye57 Duruu3 son 8 görünüyor uygulama da bekliyorum bakalım ne zaman gelecek tam gününde mi geliyor illa bebekler ☺️ha geldi ha gelecek diye tedirgin oluyor insan ama gelmiyor ☺️
Duruu3 smyye57 maslalah sana beklemek çok hecanli normal doğumu ben hep sezryan oldugum için bilmiyorum o duyguyu sağlıkla gelsin inşallah herşey hazirdir şimdi sadece gelmesini beklemk çok güzel 🥰🤲🏻
smyye57 Duruu3 heran tetikteyim ilk gebelik birde sancı belirtisi var mı diye her hareketimi inceliyorum ama yok 😂saya saya tek hanelere geldik herhalde haftasının tam dolmasını bekliyor bakalım göreceğiz 🤗
turkan403 Duruu3 amin sağolsın canım isim zor oluyo ya🤦♀️bn buda kız olursa diye ta önceden demştim öyle de oldu🤭 alparslan isimi nasıl yigit alp miran efe v. S
Duruu3 turkan403 Alparslan ben de düşünüyorum da etrafımda çok kişi de var 😶🌫️ Emir aslan Alperen Cihangir Beyazıt asil bunların içinden bir türlü bulamıyorum