_2prensesannesi35 Hasret3449 Banada 7 Şubat dedi ama bence daha erken olacak bu kez gittiğimde ogrencem bakalım
hande0104 Mrzbrvdr Şimdiden belli mi doğum şekliniz ? Benimki belli değil daha erken dedi doktorum ilk hamileliğim zaten çok da bilgim yok nasıl olacağı konusunda stres fazlasıyla var yani ☺️
Mrzbrvdr hande0104 Benimde İlk hamileliğim. Bebeğimin Plasentası Rahim ağzını kapattığı için Mecburi sezaryana karar verdi doktorum. 38. Haftada Bir aksilik olmaz ise inşallah Sezaryan doğum olacak.
Haticekubra00 Bebekle birlikte iki ameliyattan sonra çok şükür kavuşmaya 76 gün kaldı😍 hem korku hem heyecan bir arada
hande0104 Mrzbrvdr Sağlık olsun bebeğiniz de siz de iyi olun gerisi önemli değil , sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallah ☺️🤲🏼
Mrzbrvdr hande0104 Amin Allah razı olsun, Cümlemiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 🌸🙏🤍
Duruu3 turkan403 canım doktor 39 da alcak beni 3.cu gebelik sence 38 de aasingerke degiilmiydi yoksa sana ne dedi doktor
turkan403 Duruu3 bana 40da gene alırız duruma bağlı bebeğin demişti bende 38biliyorum 39.40 haftada gün veririz dedi yasak gelmiş galiba bildm kadarıyla
Duruu3 turkan403 hala hala yok yok beklerim sağlıkla gelsinler de inşallah sasırdım çünkü kızımı 37+3 aldı birazda ben zorladım ama aldı oğlumda 38+3 neyse neyapalim inşallah dayanırım son haftalarda vajimana baskı çok oluyor yuruyemiyorum ondan dedim
turkan403 Duruu3 kac haftalık oldun canım vala benm halim berbat artk hep kafamı koyacak yer arıyorum vücdm öyle komple agrıyo ki iki kaşık yemek yerken tıkanıyorum
Duruu3 turkan403 kuzum tam 25 haftalığım vala artık yavaş yavaş bende agirlastim yaa hep uyjum var yorgun halsizim tekeleri serrt maslalah şuan nefes alamıyorum
turkan403 Duruu3 maşallah kız sen yolun yarısında böyle olmuşsun ama özele gidiyodun demi 37.38de alır bence doktorun