Egeninannesii Merhaba kızlar bu sabah kanamam oldu doktor nişandır dedı şuan yine bi kanama oldu birden fazla nişan gelir mi
MomBse Egeninannesii bence hastaneye gitmelisin canım plesenteda sıkıntın varmış o sebeple kanama oluyordur muhtemelen lütfen bekleme
Merve201119 Egeninannesii canım benim ilk gebeliğimde nişan bir hafta boyunca gelmişti bir hafta sonra doğum yapmıştım suyum bir hafta sonra gelmişti
Egeninannesii Lami_18 36.haftadayım sabah muayene oldum haftaya dogum için tarıh aldım tekrar kanama olması normal midir bilemiyorum
Egeninannesii 36.haftadayım sabah muayene oldum haftaya dogum için tarıh aldım tekrar kanama olması normal midir bilemiyorum
Sibelsncar Egeninannesii kendiniz nasıl tarih aldınız daha erken Hemde kesin nişan yani Doğum mu başlamış oldu
Egeninannesii Sibelsncar plesantadakı sıkıntı nedeniyle bebeğim büyüyemiyor haftaya sezeryan ile doğum yapılacak
Sibelsncar Egeninannesii bendede aynı sıkıntı var yaşlı dedi bana ama ben sigara kullandım hep o yüzden sanırım Cuma gidicem tekrar bakıcak ona göre bende sezaryen olma ihtimalim var
Egeninannesii MomBse sabah kontrolum yapıldı tehlikeli bi durum olsaydı uyarırdı diye düşünüyorum ama sabah gidicem muhakkak uyku bile tutmadı
Egeninannesii Sibelsncar sigara kullanmadığım halde plesentamda büyüme var ve gelişim geriliği var sigaraylada ilgili değil sanırım bazı şeyler olcaksa oluyor sanırım
MomBse Egeninannesii Allah yardımcın olsun Rabbim seni de evladını da sağlıklı sıhhatli kurtarsın inşaAllah canım