Elfkaya Oğluma henüz isim bulamadım, duyduklarım içime de sinmiyor kulağa da hoş gelmiyor var mı bildiğiniz güzel isimler?
Sdanur1 Elfkaya bizim Berat Barlas (Berat amcamın ismi amcamı çok sevdiğim için) ama önce koymak istediğim isim Vefa Barlas çok istiyordum ama amcama olan sevgim saygım için Berat Barlas . Ama Asil, Yaman ,Kerem ve Yusuf ismide kulağıma hoş geliyor
Ebru_ebru myavocado Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🥰 Göktuğ da çok hoş ama yurtdışındayım zorlanır diye düşünüp vazgeçtik ☺️
Rabia97 Elfkaya ilk oğlum Muhammed Ege şuan ikinciye hamileyim Emir olacağı kesin ya emir atlas yada Mehmet emir olacak hangisine karar verirsem son dakika 😀
Minik1Civciv Elfkaya oğlumun adı yağız Ali. Alperen . Aslan , yaman , Enes , bu isimleri çok beğeniyorum.
Araskomom Aras, yiğit, uras, atlas, zeyn Ben yiğit aras koymak istiyordum ama sonra eşimle ortak olarak yalnızca aras koymaya karar verdik şimdi hamileyim erkek olursa yiğit koyarım galiba😂😂😂
Tubi545 Elfkaya erkek çocuk bekliyor olsaydım kesinlikle ismini Atilla koyardım. Metehan koyardım, Aybars ve Bartu da güzel