aycatutall6121 Dün çok sancım vardı hala ara ara kasıklarıma vuruyor bebek aşağı baskı yapıyor bugün muayene oldum 1 cm açıklık var dedi perşembe günü tekrar gel dedi böyle benim gibi açıklığı olup kısa sürede doğum yapan var mı acaba
Gulsena09 aycatutall6121 ben 35+0 da dogum yaptim 34.haftada 1,5 cm acikligim vardi bebek kanala girmisti rahim agzi yumusamisti
Kubra2401 aycatutall6121 Bende 35+3 oldum benimde çok kasılmalarım ağrılarım var bebek yerleşmiş demişti doktor son gittiğimde. İki adım yürüyemiyorum sanki orda doğuracak gibi hissediyorum vajinamda kemiklermde çok ağrı oluyor. Erken mi gelecek diye korkuyorum. Sizde de ağrılar oluyor mu
aycatutall6121 Gulsena09 benimde rahim yumuşamış perşembe gel iğne yapalım dedi Okadar dayanır mı bilmiyorum bebeğiniz küveze girdi mi bizim kilomuz geçen hafta 2700 dü inşallah öyle bir durum olmaz
aycatutall6121 Gulsena09 birde nasıl geçirdiniz süreci bana suni sancıyla destekleriz dedi doktor ne kadar sürede doğum yaptınız açıklığı öğrendikten sonra
Gulsena09 aycatutall6121 yaklasik bi hafta sonra dogum yaptim 13 aralikta sancim basladi sabah 6 da aksam 9 da dogurdum solunumu ve killsu iyiydi o yuzden kuveze girmedi hic cok sukur bebegim
aycatutall6121 Bercestee bebek gelmek isterse yapıcak bişey yok canım haftan da çok geri bi hafta değil hayırlısı olsun
aycatutall6121 Busehhg nasıl ilerledi peki süreç bebeğin küvez durumu vs oldu mu bende 35+6 da yatış yapacağım
Busehhg aycatutall6121 normal doğum yaptım canım ama benim bebeğim içeride kakasını yapmış son dakika gördüler zor bir doğumum oldu yalan değil bebeğim 2740 kilo doğdu ama doğduğunda tiklediği için küvöze aldılar pazartesi doğum yaptım hala bebeğim küvözde şuan emzirme aşamasındayım emmeye alışırsa çıkıcaz tabi bu bebekten bebeğe fark ediyor belki sizinki hiç girmez allahın izniyle içinizi ferah tutun bebekler çok güçlüler gerçekten rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻
aycatutall6121 Busehhg amin amin Allah razı olsun bebeğinizle inşallah tez zamanda evinize dönersiniz