Bukreizmir Kahverengi veya kırmızı renk değil kızlar.normalde de hep akintim oluyordu ama bu parca halinde geldi panik yaptım
Polo Bukreizmir Ay bilemedm:/ Farklı bişeyse bence bi dr a git acile Evet nişan gelince hemen doğum başlamıor ama, haftan erken daha Riske atma acile git derim
yesillimonn Bukreizmir Benimde 33 haftadan beri ayni sekilde akıntım geliyor bu haftalarda normal diye biliyorum nişan degildir sizinki de..
tazecikanneee Bukreizmir canım benimde peçeteye resmen sümüksü yapıda gelmişti doktoruma söyledim kültür aldık enfeksiyon çıktı dr görün dogum başlangıcı değildir sanmam enfeksiyondan oluyormus
Lami_18 Bukreizmir bende 25ci haftadan geliyor nişan değil bence merak etmeyin şimdi 30 haftalık hamileyim
Bukreizmir Polo afedersin tuvaletimi yaptıktan sonra peceteye geldi iç çamaşırımda da değildi anlayamadim😑
Bukreizmir Seyda-12 bende araştırıyorum nisan genelikle kahverengi oluyormuş nişan değildir diye düşünüyorum ama bilemedim
Bukreizmir tazecikanneee öyle mii enfeksiyon da nasıl bi tedavi uygulanıyor bide hemen aradınız mı doktorunuzu kontrole gittiğim de mı söylesem dedim
tazecikanneee Bukreizmir hemen aramadım kontrolde söyledim bu haftalarda kültür alınması iyi oluyordu bu belirtide var bakalım madem bakalım dedi alttan muayene ile spekulumla kültür aldı mantar vs yok ama üreaplasma diye bir bakteri çıktı maalesef 🤭🤭 internette baktığımda Doğum esnasında bebeğe bulaşabilir yazıyordu bakalım 10 günlük bir antibiyotik tedavisi verecek muhtemelen çok şey yapmak istemem ama söyleyeyim 🤭 resmen sümük gibiydi peceteye gelen ve günlük ped ya da peçete koymasam baya ıslatacak beyaz akıntım oluyordu
Bukreizmir tazecikanneee aynen canım aynen benimde öyle anladım çok sağol bende doktoruma söyleyeyim bunu sen kaçıncı haftadaydın akinti olduğunda
tazecikanneee Bukreizmir 31 ya da 32 falandım canım bi kültür temiz çıktı mantar vs yok diğerini 33de aldırdım onun sonucu öyle çıktı iste ama 30 haftadan beri var diyeyim yani