Sineminhayali Neferut alkol sigara kahve hepsini çok özlüyorum eşim sabahtan beri arkadaşlarıyla içiyor ben evde yalnız 😢
Neferut Sineminhayali Bebişiniz doğunca yalnızlık hissiniz geçer. İnanın geçici bir süre ☺️ hemen geçip gidiyor anlamıyorsunuz.
Yogurtlupilav gamze_gs88 arabayla işe gidiyorum bende, bırakmayı düşünmüyorum. İlk hamileliğimde 37. Haftamda bile metobüste yer vermiyordu kimse, arabayı bırakamam. Ama istanbul trafiğinde karnımız büyüdükçe de çok zor 😞
Almira_ mesudeislam bunu doğum anında yapıyolar. Yani doğum başladığı zaman suya konuluyor ve açıldıkça bizde de açılma oluyor diye düşünüyoruz. Bu şekilde açılıyor evet
mesudeislam Almira_ suyunu içmekte iyi dediler ilk kızımda sancım başladığında koydum bunda şimdi suyunu içmek için
Almira_ mesudeislam o açılma sağlamaz. Siz buna inandığıniz için vücut açılma yapıyor. Yani konu enerji. Meryem Ana otu tek başına hiç bir işe yaramaz. Önemli olan inanç. O açılırken sizin açılmaniz olduğunu derinden hissedip buna inanmaniz lazm. Yoksa zaten bu işe yaramaz
MinikBrokoli mervegulerktas ikinciye kalmadan önce ben , çünkü çok rahat ve güzel geçti , şimdi hiç iç açıcı değil , zaten enerjim yok hemen yoruluyorum, 2 yaşındaki yavrumda sürekli dağıtıyor..
AslIhaan mesudeislam son 10 günümüz ben araba sürebiliyorum hala 😂 ama yüz üstü, ağzı aşagı yatma bebiş doğsun hep öyle uyuyacağım. Yanlarım çürüdü resmen sağ sol sadece 😂
1kopek1bebek mesudeislam ben doğum yaptığım gün ekmek arası pastırma sosis sucuk ne varsa koyup yiyeceğim 🤲🏻😵💫 buzzzzz gibi kolaylaaaaa
1kopek1bebek mesudeislam ayy bende kocamin bardağında kalanı içiyorum gizli gizli o kadar özledimki böyle diklemek istiyorum
yagmurcoskun mesudeislam garip gelecek ama regl olmak sanırım 🥲 regl sonrası ödemimin gitmesi ve enerjik olmam 😋🎉
mesudeislam yagmurcoskun bu en normali aslında bütün gebeler bence bunu özledik ama aklımıza gelmedi hahaga