gmz0007 mesudeislam kıyafetlerimi giyinebilmek,aynadaki fit görüntüm,yüz üstü uyumak,günde içtiğim 5 kahve,bir duble şarap,her yere rahat dönebilmek kalkabilmek… ahhh ahhh
mesudeislam DidemB bende 13 yaşımdan beri okul iş hepsi vardı sürekli sabahın köründe ayakta olan biriyim o yüzden sıkıntı etmiyorum uykusuzluk konusunu sadece yüzüstü uyumak çok büyük nimetmiş 😂
Love- mesudeislam konuyla çok bağlantısı bir şey sorup aranıza katılmak istiyorum kusura bakmayın lütfen ben en son Aralık’ın 3’ünde adet oldum 24’ünde de muayene olmaya gittim doktoruma doktorum bana rahim duvarının kalınlaşmış yani bu ay erken adet olacaksın dedi Bu ayın 2’sinde tamam adet oldum bu ay da tutmadı dedim dolu dolu gelmedi dün de aynı şekilde az az geldi ve bugün tamamen kan yok artık sıfır ve doktorun folik aşıt vermişti bugün onu arayıp dedim ki bana folik aşıt vermiştiniz adet oldum sandım ama adet gelmiyor bu onu etkiliyor mu dedim folik aşıt böyle bir şey etki yapmaz yerleşme kanama da olabilir test yap bana getir dedi kan tahlili yap bana getir dedim sizde de böyle oldu mu adet kalması normal adet oldum zannettim yani bayağıama yok ara ara kesiliyor az az geliyor çok afedersiniz tuvalette peçeteye de geliyor az önce yine peçeteye geldi ama Çamaşırım da yok yani orkidimde
mesudeislam Love- eğer öyleyse korkmayın ben gebeliğimin üstüne adet oldum ikinci ayımda griptim acile gittim orada gebe olduğumu öğrendim hatta şaşırdım adet olmuştum çünkü gebelik istiyordum ama adet olduğum için o ay olduğumu düşünmedim
Love- mesudeislam doktorum kan tahlili ve sonucu bana getir dedi eşim de şu an işte ben tek gidemiyorum eşimi Bekleyeceğim mecbur
Love- mesudeislam 24’ünde muayeneye Ovülasyon testi kullanıyorum zaten 29’unda test yaptım pic oldu iki gün üst üste değerlendirdim olduysa 29’unda tuttu 29’unda tutup bugün bebeğin yerleşmesi normal mi sizce olur mu yani
Love- mesudeislam daha hastaneye gidemedim eşim işte onun gelmesini bekliyorum ben 24’ünde muayene için gitmiştim doktorun folik aşıt vardı onu kullanmaya başladım ikisinde de adet oldum sandım adetim durdu Doktorumu aradım bugün doktor dedi ki folik asit adeti kesmez sen dedi bana kan tahlili yap kağıdı getir dedi
mesudeislam Love- Hee daha kan tahlili yapmadın test alıp yaptın mı peki erken gebelik testleri var onları dene istersen
Love- mesudeislam hemen yerleşiyor değil yerleşmeye çalıştığı için kan geliyor yerleşme kanaması öyle diyorlar
mesudeislam Love- hadi yaa o zaman tatlı heyecanla bekleyeceksin gebelik istiyorsan umarım vardır ama bebek yerleşmesi hemen olmuyor bildiğim kadarıyla kanama normal ilk günlerde bende gebeliğimin üstüne adet olmuş biriyim eminim bir çok kişi bu durumu yaşamıştır
Deleted33000 mesudeislam yemek yemeyi özledim kahve içmeyi özledim gece tuvalate uyanmadan uyumayı özledim eski enerjimi özledim 😅😅😅
Love- mesudeislam benim de araştırmama göre kişiden kişiye değişiyor bazılarında altı gün bazılarında on gün bazılarında iki haftaymış İnşallah vardır çok istiyorum
Love- mesudeislam Ay inşallah o kadar istiyorum ki böyle belim ağrıyor belim çok fena ağrıyor yani değişik bir ağrı böyle adet sancısı olur ya aynı o adet sancısını yaşadım ilk gün kasıklarım falan çok ağırdı öyle hayırlısı ya inşallah vardır
Deleted33000 mesudeislam ben hamile değilken istedigim herşeyi yerdim kilo almazdım ondan rahattım ama simsi aç aç dolanıyorum valla