46Gamze46 Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim ama bebeyin hareketlerini hiç hissetmiyorum bu normal mi yoksa daha erken mi kacinci haftada hissediliyor aranızda benim gibi olan varmı beni aydınlata bilir misiniz 🤰
Blablablablaaa 46Gamze46 bende cok gec hissettim uzulme bugun dogdu hatta dogana kadar da az az vuruyodu uyumayi seviyolar demekki😂 uzulme sakin kontrollerde bi sikinti yoksa sikma canini bende cok gec hissettim
Ebruaydin27 46Gamze46 ilk gebeliğinse çok geç hissetmen normal. Karın kasların sıkı olduğu için geç hissedeceksin. Birazcık daha büyüsün çok net hissedersin ☺
46Gamze46 Blablablablaaa Canım hayırlı olsun bebisin kontrollerimde bir sıkıntı bir problem yok çok şükür bebeyin ama bu şikayet vardı bende birde tabiki cinsiyetini gösterse çok iyi olucak ama illaki bir gün gösterecek inşallah beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim
Blablablablaaa 46Gamze46 a bak benim kizin aynisi bende 7 aylikken ogrendim tam cinsiyet gostermemisti
46Gamze46 Blablablablaaa valla guzelim bir erkek dediler bir kız emin olamayınca öyle kaldı bir dahaki kontrolüm de inşallah gösterir