Evet dun gece sizlere sormustum yalanci sanci mi gercek sanci diye mi gercek sanciymis bugun dogurdum. Dun gece saat 1.30 gibi sanciyla uyandim ama ben gaz sancisi sandim lavaboya gidip tuvaletimi bile yaptım sonra geri geldim yattim ama sanci geri geliyodu 10 dakikada bir kasiklarima vuruyodu sonra takip ettim 5 dakikada bire dustu ve cok siddetliydi yani yalanci sanci olamazdi 4.30 gibi hemen zeynep kamil acile geldik beni iceri aldilar kontrolum yapildi 1 cm acikligim vardi bebegin basi asagidaydi ve sonrasinda nst ye baglandim baya bi bekledim falan sonra aciklik 3 oldu beni musahade odasina aldilar artik sabah olmustu. Benimde kuzenim ebe zeynep kamilde hemen esimi ve kiz kardesimi yanima aldim ve plates topu ile hareketler yapmaya basladim. Arkadaslar sanci oyle boyle degil yani inanilmaz fazla ve plates topu o kadar rahatlatiyo ki sanciyi size anlatamam. Aciklik 6 cm olana kadar asagidaydim sonra beni dogum odasina aldilar. Devlet hastanesi diye suphe ediyodum ama odasi o kadar guzel ki zaten orada doguruyorsunuz yani ebeleri doktorlari sahaneydi cok ilgililerdi. Ama ben baya bi ciglik attim sanci geldikce ama nefes yonetimini bana o kadar guzel yaptirdilar ki cok guzel dayandim. Artik 8 cm acilmam vardi ama duzensizdi sancilar suni sanci verdiler ve sonrasinda yavas yavas dogurdum hic acele ettirmediler o kadar mukemmel ve ilgililerdi ki size asla anlatamam yani. Ben sanci geldikce yapamam diye bagirdim onlar beni sakinlestirdi cok iyi gittigimi soyledi ve 2.45 te prensesim dogdu. Ve soyle bisey var beni hiç dikmediler yirtilmam olmadi dogumda da yirtik acmadilar o yuzden doktorlarim tebrik etti ve sahane oldugumu cok iyi yonettigimi soylediler. Ama cok uzgunum bebegim dogarken nefes aliyo ve amniyon sivisi yutmus suan yogun bakimda gittim gordum kiyafetlerini bile giydirmemisler o kadar uzgunum ki canim aciyo icim parcalaniyo dua edin saglikla ciksin benim prensesim anne olmak cok mukemmel bir his Allahim isteyen herkese versin. 3 kilo 100 gram dogdu bu arada prensesim kilosu cok iyi 38+4 te dogdu. Simdi bekliyorum onu insalllah sag salim cikicak.