minikbebegim06 Nehir3434 devlette takipliyim en başından beri doktorumdan ve hastaneden çok memnunum devlette yapacağım
Asi_07 Nehir3434 gebeliğimin başından beri devlet takipliyim ve hep aynı doktora gittim çok da memnunum orda yapıcam nasip olursa doğuma da kendisi giricek özellere güvenim yok bazen paranla bile rezil oluyorsun daha önce yaşadım asla da düşünmüyorum özelde yapmayı maddi açıdan sıkıntım yok ama nedense devlet bana daha güven veriyor
Alpmom__ Nehir3434 sezaryen doğum yaptım özelde . Prensesler gibi bakıldım resmen . O kadar ağrıyı devlette çekseydim ölürdüm herhalde …
Sinem-78 Obirtazeanneee bende aynısını düşünüyorum doktordan daha fazla hemşire ve ebeler bişey demeye gelmiyor hemen azarlıyorlar bide canımla uğraşırken onları cekemem
Nehir3434 Obirtazeanneee geçen gecede benim anamı aglattilar özelde ama doktor benim ahimi aldı beni öyle aglattiki hamile halimle gece gece yazil degilmi senin suyun azalmış erken doğum olacak diye beni korkuttu biz acil devlete gittik öyle güzel ilgilendiki doktor bebeğinin suyu fazla bile dedi hicbir sorun yok dedi eve gönderdi bizi ertesi gün tekrar randevu alıp gittim yine herşeyi iyi korkma dediler erken doğum falan olmucak dediler ozeldeki doktor neden böyle bişey yaptı hala saskinim
Byznrcok95 Obirtazeanneee bu dediğinize katılmıyorum önemli olan iyi doktora denk gelmek siz öyle denk gelmişsiniz ne güzel bende özele gidiyorum bu arada doktorumdan çok memnunum ama devlette doğum yapıp benim özelde gormedigm ilgiyi gören arkadaşlarım var insanına denk gelmek önemli.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ins hepimizi
tubavarlikk Sinem-78 aynen katılıyorum doktorlardan çok hemşire ve sekreterden çekiyoruz çok korkunç ya
Majesty Nehir3434 Kaç haftalıksın acaba bende aynı şeyi yaşadım suyum az diye almak istediler 32 haftalıkken ben istemedim üniversite hastanesine gittim aynı gün 2 gün takip ettiler sorun yok dediler gönderdiler doktorumu değiştirmemi önerdiler sonra özelde aynı hastanede doktorumu değiştirdim oda normal olduğunu söyledi doktordan doktora çok fark var
Gullusah92 Nehir3434 bende ilk doğumumu özelde yaptım, travma yaşattılar bana, kontrole gittim, hemen hazırlan gel, bebeğinin 2 güne ölüsünü alırsın dedi. Ağladım, öyle kaldım, eşim olmasa bayılırdım herhalde. Sezaryene alsınlar diye herşeyi bahane ediyorlar.
Asilzedemom Asi_07 bizim devlete takipliyim ama 1 giren doktor bidaha bulunmuyor buda beni tedirgin ediyor şahsen doğunun bu huyu benj çok geriyor
Cerosss1 Asi_07 hangi hastahane şehir neresi bnde devlete gidiyorum hep aynı doktora ama doğum için seçilmiyor doktorum bana kim denk gelirse o giriyormuş
obiranne3 Nehir3434 devlet var devlet var özel var özel var. bunca oln şeyden sonra insanlar nasıl özellere güvenipte doğuruyolar anlamıyorum. onu geçtim özelde doğum esnasında sıkıntı yaşansa yönlendiricekleri tek yer devlet hastanesi😂 2 özel hastnede doğum yapmış biri olarak diyorum. bu 3. doğumumu devlette yapmaya karar verdim. şehir hastanesinde doktorumda çalışanlarda çok iyiler çok şükür
ufbus010315 obiranne3 ben devletteki doktor yüzünden ilk bebeğimi kaybettim ilçedeki devlete gittim suyun azalmış seni hemen doguma almamz lazım bebek bu şekilde anne karnında durmaz ve beslenemez dedi bitmişti suyum çünkü il de bulunan devlete sevk etti yeni dogan bakım ünitesi olmadığı için ordaki doktor bozuntusu da suyun o kadar az degil seni boş yere panik yaptırmışlar vs diye bir sürü şey anlattı ben ben doğum yaptım bebegimi kaybettim sikayette bulundum ama bulundugumla kaldım sonra tekrar bebek için bir sürü doktora gittim hepsi diğer bebegimin ihmalden olduğunu ilk doktoru dinleyip doguma alması gerektiğini vurguladılar bende devlete güvenmiyorum mesela
Gulsena09 Nehir3434 ozele gittim en basindan beri dogumu da ozelde yaptim onceki hamileligimi dusuk yaptim daha dusuk yapmadan once devlete gitmistim kontrole hamile oldugumu ogrenmeden once sigara ictigimi soyledigim icin azarladi beni doktor resmen daha sonra dusuk yaptim iste sen sigara ictigin icin dustu bebegin diye sucladilar hep beni vicdan azabi cektim baya sonra bidaha da devlete gitmedim tovbe ettim
Araskomom Nehir3434 ben de devlette sezeryan doğum yaptım ve gayette memnun kaldım. Tabi sizi özeldeki gibi pamuklara sarmıyorlar ama kimsenin azarladığı falan yoktu yani iki gece yattım gayette iyi bir şekilde ilgilendiler şimdi ikinciye hamileyim ve devlet takipliyim yine devlette doğuracağım özellere dünya kadar para vermenin hiç anlamı yok
ufbus010315 Nehir3434 özelde devlette özelikle normal doğumda ebeler anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyor yemedğimiz söz laf kalmıyor o yüzden özelde yapıcam benim arkadaşım sancı sırasında bağırdığı için ebe gelip cocuk yaparken çok zevkliydi ama bagırma kes sesini demiş cevremde diğer devlette yapanlarda ebeleden memnun değil zaten
Sbrn78 ufbus010315 aaa iyileşince gider o kadını döverdim valla niye ben acı cekerken sesin cıkıyordu derdim🤭😂