Salihasevil1606 Hanımlar merhaba bebeğim 17 günlük tsh hormonu yüksek çıktı uzamış sarılık var endokrin bölümüne sevk ettiler hipotiroidi belirtileri yok ama büyük ihtimalle ilaca başlancak bu durumu yaşayan var mı
Minnakpopus Salihasevil1606 eğer erkekse bebeğiniz genelde erkek bebeklerde sanırım ilk 1 ay bu durum görülüyormuş. Benim oğlumunda doğduğunda baktıkları tsh değeri yüksek çıkmıştı dr 15 gün sonra tekrar kan alıp duruma göre hareket edeceğiz demişti ve o süre zarfında normal değerine dönmüştü tsh ı
irem185 Salihasevil1606 bebegimde ilk 27 cikti simdi 40 ilac başlanacak siz naptiniz durumunuz ne oldu
Salihasevil1606 Minnakpopus yok kızım oldu bizim de 1 haftalıkken bakıldı 9.5 17 günlükken 15 çıktı değerimiz
sevotrn irem185 merhaba ilaca başladınız mı durumunuz nedir şu anda. Benim bebeğimde ilaca başladı süreci merak ediyorum
hamidekahraman sevotrn merhaba süreciğiniz nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bizde yeni teşhis aldık ilaca başladık
Serklajligebelik hamidekahraman Merhaba benim bebeğim daha bir aylık bile değil 4 gündür ilaç kullanıyoruz topuk kanında çıktı TSH değeri 38 geldi T4 değeri çok düşük geldi Sizde ne gibi belirtiler var ? Benim kızım çok uyuyor başka bir şeyi yok
hamidekahraman Serklajligebelik bizde 20 günlük başladık şuan 43 günlük bizimkide çok uyuyordu ama acıkınca uyanıyordu yenidoğan zaten uyur diye aklıma gelmemişti yan etki olcağı. ilaçtan mı büyüğü için mi bilmiyorum uyanık kalma süresi arttı
hamidekahraman Serklajligebelik merhaba bizim tsh 64 tü t4 0,31 2 hafta 50 mcg kullandık ilacı bu seferde değerler tam tersi olmuş 25 mcgye düşürdü doktor doz ayarlamada bu şekildr inip cıkması normal miş ama anne yüreği hep kaygılı perşembe yine gidicez bakalım sizin nasıl gidiyor