Moontomom Kızlar 19. Haftaya girdik ilk gebeliğim günde 1 kere falan böyle hissediyorum gibi ama geçen haftalarda da öyleydi biraz tedirgin oluyorum varmı önerisi olan ya da siz hissediyormusunuz ne zaman emin olurum
Tulayy1 Moontomom merhaba bnmde ilk gebeligim bende her zmn hissedemiyorum aslnda bu ilk hamileliğmzdeki acemiliğmzden kaynaklanıyor bazen çok hafif tekmeleri olurmuş ama hissedemiyoruz
yeni_anne2 Moontomom ilk gebelıgim tamamen hısetmem inanır mısın 27 haftada falan olmuştur öncesine çok nadir bır ıkı pıt pıt vuruşlar oluyordu 31 haftalik suan tamamen hareketleri mevcut o yüzden merak etme her hafta daha çok hisedıceksin
mlkkk Moontomom henüz düzene girmesi sürekli hissetmek için daha erken bi de ilk gebelikte o hareket etse bile sizin karın kaşlarınız onu hissettirmeyebilir henüz çok güçsüz çünkü 28e kadar düzenli hissetmeyebilirsiniz
Tazegelin12 Moontomom İlk gebelıkte hissetmemenız normal 22 den sonra falan anca anca bide kilonuz varsa daha geç
yeni_anne2 Moontomom ne demek rica ederim 😊 hissettiğin sürece dert etme önemli olan hısedıyor olmann daha küçük o annesi büyüdükçe sana daha sert bir şekilde burdayım diyecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım 🌸😊