Brgmde Ayımda 1 ay ful kullandım sonra doktor vitaminleri ayrı ayrı yazınca gerek kalmamıştı şimdi d vitamini bitti demir bitti ayrıyeten omega3 de bu ay cok önemli olduğundan ayrı ayrı değil tekrar multivitamini alsam diye düşünüyorum? zaten doğuma kadar icilen birşey ama ben ara vermiştim doktora sormadan kafama görede başlamak istemiyorum ara verdğm icin napsam bilemedim aile hekimine danışsam olurmu kızlar randevudan yeni geldim doktorumdan cünjü gün verdi 2 hafta sonra gitcem Şuan 32.4 haftadayım
mlkkk Brgmde biten ilaçlarımtekrar yazdırmanız gerekmiyor mu? Bence de doktora sormadan başlamayın vücudunuzun neye hangi oranda ihtiyacı varsa ona göre takviye kullanmak daha doğru olur
Momoftuna Brgmde ben hamileliğimin en başından beri demir + d vitamini + magnezyum + ocean mummy kullanıyorum. 35+5 haftamdayım. Doktorum bırakacağız gibi bır sey söylemedi hatta doğumdan sonra da vitaminleri içeceksin dedi
Brgmde mlkkk hayır biten ilaçlarıda kafama göre alamıyorum zaten reçeteliler ve değerlerime bakıtıp ona göre günaşırı veya hergün kullanıyorum. Yani herşekilde doktora gideceğim ama aile hekimine mi gitsem diye soruyorum