burcuz Arkadaşlar 4-5 günlük gecikme ile test yaptım 2244 çıktı değerim kese görünür mü napmam lazım daha öne kimyasal yaşadım korkuyorum
FatmaB_ burcuz değerin güzel canım geç döllenme değilse görürsün keseyi🌸 vajinal bakmak istersede doktor bence çekinme bir zararı yok 🥰 Allah korusun düşük riskin varsa da erken öğrenip önlemini almış olursun
aleynaozalpp14 burcuz burcuz canım değerin 2444 çıktıysa eğer şu an muayeneye gitsen de kadın doğuma ultrasonla baktığında gözükmez alttan da baktığında gözükmez zaten 4.000 5000 seviyelerine çıktığı zaman ancak Vajinal ultrasonda gözüküyor 6.000 7000 üstüne çıktığında karından ultrasonda gözükür sen iki hafta daha bekle bu iki hafta içinde acilde kan ver kanına baktır düzenli artış varsa iki hafta sonra kadın doğuma gidip gör yoksa şimdiden kadın doğuma gidersen göremedikleri için senden kan alacaklar takip et diyecekler zaten
hamcokelek33 Kesenin beta ile çok alakası yok, haftayla alakası var ben ilk öğrendiğimde 4+1di kese gözükmemişti doktorum 5. Haftayı bekletmişti🥹 hayırlı olsun 💖💖💖💖💖
edavecrt Kesen görünür canım 1500-2000 binlerde görülüyor bir kaç güne bebeğinde gözükür Allahın izniyle
minikbebegim06 aleynaozalpp14 1500 ustu kese görünür bu değerde de beta takibine gerek yok ayrıca 2 gün sonra yeniden kan verse zaten değeri 5 6 binlere çıkmış olur iki hafta beklemesini gerektiren bir şey yok 200 falan çıksa hadi neyse de şuan dediğiniz hiçbir şeye gerek yok kadın doğuma gitse kese görünür bugün zaten geçti 2 günde haftasonu pazartesi muhtemelen o değer 5 6 bin çıkacak gittiğinde de çok rahat görünecek @burcuz siz randevu alıp kadın doğuma gidin direkt
Miyosss aleynaozalpp14 2000lerde kese görünüyor 2 hafta beklemesine gerek yok.. 2600 değerde vajinal ultrasonla keseyi gördük. Yarın gidebilirsen yarin gidemezsen P.tesi kadın doğuma git canm keseyi gorebilirsin hayırlı olsun
2cocuk2kopek aleynaozalpp14 yanlış bilgi vermeyin daha dün gittim kadın doğuma bu değerle keseyi normal ultrasonla gördük .
aleynaozalpp14 Miyosss canım bende de aynı şekil oldu 2.bin 3 bin ken gözükmedi internete de aynısı yazıyor benim dediğim gibi
Miyosss aleynaozalpp14 canm yani bu kadar insan görmüş ki bende değer 2600ken hem karından hem vajinal gördüm 2000i geçtikten sonra çok rahat bi şekilde görünüyor