Yaseminkayaa 3 çocuğum var çok şükür sağlıklılar 4 de yolda 5 de olsa isterim benim 1 kızım 3 oğlum olmuş oldu 1 kız daha olsaydı iyiydi kızıma yoldaş erkek kardeşleri hem abla hemde küçük kız kardes sevgisi bilsin isterdim
Busramnida Eslem2112 2 oğlum var 1 tane de bebişe hamileyim cinsiyetimizi henüz bilmiyorum 🥰 3 çocuğum var Rabbime şükürler olsun..🥰🤲🏻
Leylasiva21 Eslem2112 bi kızım var 32 aylık 17 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak Rabbim bağışlasın yeter tabi ki bi kızım bi oğlum olsun isterdim Rabbim iki kız evlat nasip etti
Anneyimmmben Eymenkuzusu bende ikinciye hamileyim benimkide iki erkek oluyor 1 oğlan iki kız hayal ederdim olmadı 3.yu belki kız olur diye deneyeceğim ama o da erkek olursa psikolojimi dusunemiyorum
Eymenkuzusu Anneyimmmben ya insan olmayani da tatmak istiyor engel olamiyorm bu düşünceye. Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Anneyimmmben Eymenkuzusu bende öyleyim canım erkek olduğunu duyunca dünya başıma yıkıldı halbuki farkindayim çocuğun kızı erkeği olmaz sağlıklı olsun hayırlı olsun demek lazım ama kız olmadığına o kadar üzüldüm ki kendimi bu düşünceden alamıyorum malesef. Bıcır bıcır kız çocuklarını görüyorum içim gidiyor aglayasim geliyor
Eymenkuzusu Anneyimmmben dur bacim sakin ol hayırsız olsa ne yapacn cok istemekte iyi bir sey degil. 3. Ye nasip olur inşallah
Kuumsaal77 Eslem2112 hayalimde hep 2 çocuk annesi olmak vardı bir kız bir oğlan☺️ bir kızım var çok şükür ikinci yolda erkek 🤲🏻 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🌸
Eymenkuzusu Anneyimmmben sen kendini kiza cok sartlamişsin bi şok yaşamişsin ama gercekten de onemli olan hayrli evlat olmasi. Neyi cok istersen onla imtihan olursun Allah muhafaza
Eda_ak21 Eslem2112 4 çocuğum var halimde hep iki kız iki erkekti yası tuttu ama 3 erkek bir kız oldu en küçüğüm 19 günlük
Anneyimmmben Eymenkuzusu evet bu cocugumdada haksızlık etmek istemiyorum bu düşüncelerle kıza çok odaklanmıştım şok yaşadım Rabbimin bir bildiği var demek ki inşallah hayırlı evlat olurlar şansımı 3.den yana kullanıcam😆
AdaEcem Eslem2112 4 çocuk. 2 kız 2 erkek halay ettim. 2 kızım var , 3. Bebeğim şu an 9 haftalık olduk🤲 sağlıklısı hayırlısı olsun. 35 yaşındaym. 40 yaşında 5. Getirrsem şaşmam 😂
MervEslinArden Eslem2112 Bekarken bi kız bi oğlan olsun istedim hep evlendim kızım oldu ikincide kız olsun istiyordum bu sefer ama oğluş geliyor 🥹