Eslem2112 Sahra25 evet canım tek çocuk olanlar çok çocuk istiyor bizim gibi kalabalık aileler de iki tabi böyle bir kural yok ama genel olarak oule oluyor
Patito__ Eslem2112 Ben ¾ cocuk istiyordum bekarken Evlenince yaşta 36 olunca iki olursa biri kiz biri erkek ne ala… Şuan birinciye hamileyim. Rabbim nasip eder insallah gönlümüzdekini hayirlisiyla.
Twogirlsmomy @Eslem2112 2 kızım var 🩷3.ye hamileyim 20.haftalık yine kızım oluyor.çok istemiştim bir oglum olsun.4.yü düşünüyorum ama erkek olacagını bilsem☺️🤲36yaşındayım
Eslem2112 Twogirlsmomy hayırlısıyla gelsin canım sağlıklı olsunlar da Allah erkek evlatt nasip etsin Allah iki meyveyide tatırsın inşallah
Gamzeli_03 Twogirlsmomy aynı yaş dayız benim de iki oğlum var üçü kız olur mu diye düşünüyorum geçen arkadaşım var onun da üç oğlu oldu kızı çok istiyorum diyordu oğlunun iki kaş arası mor mor olunca gelen de aynı olurmuş dedin hurafe bunlar hayırlısı bu arada cesaretine hayran kaldım iki bile zorluyor sen dört düşünüyorum diyorsun 🤪😘🤲🏻
bengonca Eslem2112 hayalim 3 çocuktu, 2 aşılama 8 negatif tüp bebekten sonra 9. Tedavimde hamile kaldım. 1 e bile razıydım 😂 şimdi 3.bebem yolda 🥰🥰
cglgkdnz Eslem2112 ay evet 😂😂 2 erkek bebeden sonra çocuğa cesaret edebilir miyim bilmiyorum zaten o yüzden şu anlık 2 diyip geçelim 😂
Eslem2112 cglgkdnz geçermiyiz bilmiyorum canım ben sende. De beni gördüm bizim üçüncüye de gözümüz kesiyor gibi 😂😂😂
Gamzeli_03 Eslem2112 iki oğlum var hayalim hep iki kız iki erkek evlat ama iki den sonra üç bile düşünmek 🤪 diyorum üçüncü de iki olur iki kız aradan çıkar hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻😘
Twogirlsmomy @Gamzeli_03 kızlarım uslu beni yormadılar çok şükür o yüzden belkide cesaret alıyorum😀ne bileyim onu da tatmak istiyor insan.erkek cocukları daha hareketli oluyorlar sizi ondan yormuş olablirlermi🥰
Gamzeli_03 Twogirlsmomy çok hareketli aslında çocuğun dan çocuğuna da değişiyor kız çocukların dan bazıları erkek çocuğunu aratmıyor 😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️ eşim kız çok istiyor üç kız olursa diyor bana hiç kızım olacak hissi gelmiyor iki oğlan dan sonra
Zeynep_Sedat Eslem2112 benimde hayalimde ikiydi bir kız bir erkek ama içimden hep üç çocuğum olacak hissiyatı vardı şuan üçüncüye hamileyim iki erkek inşallah değişmezse buda kız
Eslem2112 Gamzeli_03 benim kızım erkek çocuklara bin basar oğlum ona göre daha uysal ama oda az yaman değil 😂😂
Talentedmom Eslem2112 ben 2 diyordum şuan ikincisi yolda bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum ama erkek hissediyorum