Mucizembenim Kızlar 18+2 haftalık hamileyim ve vucüdüm da kırmızı benek benek birşeyler çıktı acayip kaşınıyor yarına aile hekimliğine randevu aldım acaba anlarlar mı var mı bu durumu yaşıyan 😣
hunilimom Mucizembenim anlarlar canım ben gecen gittim asi olmaya hemşire alerji olmuş gibisin dedi bu sivilceler normal değil dedi bende kendimi bildim bileli var bunlar dedim yoksa hemen ilaç baslicakti
Gamze88 Mucizembenim ayni sorunu yaşayan bi Benim sanıyordum ne kadar cok varmışız 😔allah şifalar versin hepimize❤️
Mucizembenim hunilimom ben açıkçası sağlık ocağının test sonuçlarına filan pek güvenemiyorum bir hadise yaşadım ondan sonra korktum 😣yarın gıdıcem bakalım ne dicek
hunilimom Mucizembenim ben sadece kan grubu kağıdımı yenilemek için gittim başka da tahlil hiç vermedim
Zynpcinar Mucizembenim bence ihmal etme bi tahlil yaptır bende 33.haftamda kaşıntıdan uyuyamaz olmuştum.tahlil istediler karaciğer enzimlerim ve safra asitlerim yüksek cıkmıstı.herkes gebelik kaşıntısı normal dedi ama değilmiş.o yüzden kaşıntılara dikkat.