MervePyraz Kütahyada normal doğumu destekleyen kesisiz epizyotomisiz doğal süreci bekleyen doktorlar kim, tecrübeniz nedir acaba? Birde epidural kullanan doktor var mı ? Tecrübeli ebe de cok önemli ozel hastanelerde ki ebeler ne kadar tecrübeli?
reyhan_t MervePyraz ben henüz doğum yapmadım şehir hastanesinde yapacağım ama Anadolu hastanesi Yasin Bıyık doğal doğumu sonuna kadar destekliyor
MervePyraz reyhan_t yasin beye hiç gitmedim aslında daha çok rahat etmem açısından kadın doktor arıyorum ama duydum desteklediğini. Birde anadolu hastanesinin ortamını sevemiyorum odalar çok küçük emin alamıyorum
reyhan_t MervePyraz anladımm o kısımlar hakkında bilgim yok hastanenin ama doktordan baya memnun herkes
MervePyraz Hiç peki kutahyada özel olarak destek veren ebe var mı tecrübeli bildiğiniz hanımlar doğuma eşlik eden ve öncesinde yanında olan
Bihterrr Yasin bıyık sonuna kadar normal doğumu destekliyor hatta öyle bi destekliyor ki suni sancı dayanılmaz hale geliyor siz sezaryen istiyorsunuz ama söylemeye çekiniyorsunuz öyle bi destek öyle bi inançla inandırıyor sizi😂 ebeleri de çok iyi ama doğum sonrası özel destek vermiyorlar bildiğim kadarıyla
Bihterrr MervePyraz kütahyada hem anadolu da hem park hayat da nerdeyse tüm doktorlarda muayene oldum, hatta devlette de bi yasin beye gözüm kapalı güvenirim bence pişman olmazsınız
MervePyraz Bihterrr yasin beyin dogum süreci nasıldı acaba ebeleri nasıldı dogumhanede tek kişilik miydi genel olarak bilgi verebilir misiniz
Bihterrr MervePyraz ben ocaktan önce doğurdum şimdi zam gelmiştir ama normal doğum 13 bin sezaryen 18 bin falandı mesai dışı olursa 1500 tl ekleniyordu. Arayıp öğrenebilirsiniz ücretini ben öyle yapmıştım. Doğumhanede tek kişilik banyolu tvli ısıtıcılı odalar var .Yasin bey ben söylemeden eşimi soktu yanıma . ben önce suni sancı aldım nstye bağlı yattım genelde ama arada kalktım dolaştım plates topu falan verdiler yasin bey sürekli geldi kontrol etti beni motive etti neler olacağını anlattı. Bunalınca odama çıktım bi dolaştım geri indim o yönlerden rahattı. Gebekolik diye bi sayfa instagramda o yasin beyin ebelerinin sayfası benle genelde sarı saçlı ebe ilgilendi çok kibardı sakin biri. Yasin bey sık sık gelip ebeyle beraber açılmamı kontrol etti bi kontrolde suyum patladı açılmam da ilerlemeyince sezaryene alındım baya ağladım girerken korkuyorum falan diye ebe beni çok sakinleştirdi . belden iğne vuran anestezi doktoru da çok iyiydi eli hafif ve güven veren biriydi o iğneden korkuyordum ben baya. Böyle müzikli falan bi ameliyat ortamıydı ebe sürekli yanımda elimi tuttu güzeldi yani sonradan çok rahatladım. bebeğim doğdu hemen yanağıma koydular öptüm kokladım sonra onu aldılar ben dikiş için kaldım ama benim en sevdiğim kısım bebeğimi benden önce odaya çıkarıp bırakmamışlar ilk bi eşimin kucağına verilmiş sonra ben odaya çıkarken benle bir çıkarıldı bebeğim. Kattaki nöbetçi hemşireler falan gece boyu her çağırdığımda geldi sabah topuk kanı işitme testi falan yapıldı hemen. Çocuk doktoru gelip kontrolünü yaptı. Sonrasında öğlen evime geldim. Odada duş var yani sütünüzün hemen gelmesi için ve temizlenmek için duşa da girebilirsiniz . Park hayat yada devlet nasıl bilmem genel olarak benim doğumum bu şekildeydi doktorla ve hastaneyle ilgili hiç bi pişmanlığım olmadı benim
MervePyraz Bihterrr çok güzel anlatmissiniz çok tesekkur ederim ne güzel içinize sinmiş darısı bizlere
Bihterrr MervePyraz bi anne için hayatının en unutulmaz en özel anı inşallah herkes kolayca en güzel şekilde geçirir🩷