Ylmzkbr Busraprtk 37+5 im :) şimdilik bi sıkıntı yok arada ağrılarım , vajinada batma oluyo ama bekliyorum bakalım hayırlısı ile kucağımiza alsak hepimiz :))
Mlkengn Snybyk benim de 3 gündür midem fena bulanıyor. Sanki en başa döndük ! Ağrılarda ekstrası. Gelsin istiyorum artıkkkk
Mlkengn Snybyk randevudan sonra sebebi ne olabilirmiş bana da söyler misiniz Doğum yakın olduğu içindir inşallah zira artık kafayı yiyeceğim 😂🙈
Cans50 Kızlar 37+2 sanki bebeğim 2 gündür çok hareket etmiyor ediyor ama çok değil gibi günde 10 kere sayamıyorum sanki ben mi evham yapıyorum diyorum yarın kontrolüm var bıgün sağlık ocağına gidip kalbini mı dinl3sek ne bileyim kötü hikayeleri okuyup etkileniyorum ya şöyle olduysa böyle olduysa diye yoksa bugün mü gitseydin doktora off hareket et kızım yaaa
Totuu Cans50 ben de evhamlaniyor,poposunu filan elliyorum ki,bir haraket etsin🤣kordon dolanir mi?ne bileyim o olur mu bu olur mi diye 24saat haraket etmesini istiyorum☺️Babasi birak cocuk uyusun diyor ama bir reaksiyon almasam icim icim yiyor😬
Halvaci Cans50 tatlı bisey yiyip sol tarafınıza yarın 1 saat boyunca hareketlerine bakın ama muhtemelen yeri daraldığı icin oyle hissediyorsunuzdur