Oglusumubekliyorumsss Kizlar 1 ay onceden vajina icine zeytinyag suruluyormus deneyen duyan varmi bana arkadasim yazdi sizinlede paylasmak istedim ark. 2 normal dogum yapti kesisiz olmus doguma girmeden oncede surmus wc sonra doguma girmis
Polo Oglusumubekliyorumsss şu perine masajındada yağlar sürülüyor ya Sanırım aynı etki Nası sürülür nasıl yaparım bilmiorm :)
Reina Oglusumubekliyorumsss perine masajından söz ediyorsunuz evet doğru. Başka yağlarla da yapılıyor ve bunu yapan gebelerden 50 kişiden 48 i kesisiz doğum yapıyor. Mutlaka yapın ama nasıl yapıldığını iyice öğrenin
aysecakir Oglusumubekliyorumsss bana da gebelik okulunda ebemiz dedi 38 den sonra şırınga ile enjekte et diye, ben öyle deneyeceğim 🙂
AyazAsilinAnnesi Oglusumubekliyorumsss aynen bende duydum onu banada gebelik okulunda söylemişlerdi bende doguma 1 ay felan kala deniycem
tazecikanneee Oglusumubekliyorumsss sadece sürmek değil aynı zamanda perşne masajı yapmalısın canım o zaman kesi ve yırtılma ihtimali azalabilir
Aycnkrkmz Vajinana hafif iç kısma doğru saat yönünde baş parmağınla masaj yapıyorsun canım YouTubeden bak görürsün Videoları
Tugba07 Oglusumubekliyorumsss sari kantoron yagi ya da zeytin yagi İle perine masaji yapin. Cok faydali eger Kesissiz Dogum istiyorsaniz.