Rosemihra Boyu 41cm kilosu 1750 dedi kızlar . Baş aşağı dönmüş bir de rahimde baskı hissediyorum normal dedi . Benim gibi olan var mı ?
emineee118371837 Rosemihra Rosemihra benimde kızım 31+1 de 1750 gr 43 cm di çok normal bir kiloda bebişlerimiz haftaya tekrar gidicem bakalım ne kadar almış 🤗
Rosemihra emineee118371837 Ne güzel canım haftaya çağırdı mı kendin mi gidiyorsun ? Beni 3 hafta sonra çağırdı . Aslında istesem 10 gün içinde gitme hakkım var
emineee118371837 Rosemihra 32.haftada çalışabilir raporu almam lazım o yüzden gidiyorum yoksa bende 3 hafta da bir gidiyorum canım
anonimuye Rosemihra merhaba baskı dediniz doygunluk sertlik hissi gbi mi vajinanın üstünde karnın altında uzanırken yokta ayakta iken bnmde öyle oluyor
Rosemihra anonimuye evet aynı öyle oluyor baskınlık var ayaktatken . Uzanırken sıkıntı yok ayakta kalınca oluyor
919293 Bende 26+5te gittim kontrole 1310 gr boyunu söylemedi ölçümleri de anlayamıyorum boyu hesaplamayı devlete gidiyorum kağıda yazdığı için biliyorum yoksa söylemiyolar