Merhabalar.37+6 (özel hastanedeki doktorum bir hafta onde gittiğimizi söylemişti 38+6)günü özel hastanede kontrol randevum vardı.Nst bağlandim herşey normaldi hamilelik süresince herşeyim normal gitmişti fakat kontrolde doktorum suyun azalmış artık doğumu konuşmamız gerekiyor deyince haliyle şaşırdık.Daha sonra doğuma devlette karar verdiğimiz için diğer hastaneden çıkıp devlete gittik oradaki doktorum suyun normal görünüyor dedi sonra detaylı ultrasona gönderdi ordadaazalmış görünüyordu ve daha sonra Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik uzmanı)da geldi ikisi beraber karar verdiler yatis verdiler.Bende ağrı vs hiç bişey yok eve gitsem ağrım olunca gelsem dedim onun için kağıt imzalatmak istediler daha sonra bebeği riske atmamamak için yatisa karar verdik.19 Aralık 15.30 gibi yatisim oldu sonra 17 gibi alttan fitil verdiler suni sancı için yarım saat içinde sancılar başladı ilk yarım saatte daha sonra bir saatte bir nste bağlandım açıklık varmı diye ebe gelip kontrol ediyordu arada doktorda geldi kontrol etti canım epey yanmıştı.Saat ilerledikçe ağrılar arttı bir pilates topu getirdi ebe hareketler yaparak vajinal doğum için çaba gösteriyordum artık aradan yedi sekiz saat geçmişti maf olmuştum ağrı bir yandan odada tek başıma bir yandan sancılar yormustu ağlamaya başladım psikolojim bozulmaya başlamıştı o sırada eşimi aradım dayanamıyorum vs diye neyse sonra doktorumu yakalamışlar ve normal olmuyor ise sezeryana alınsın demişler ki yoksa ağrı cekmeye devam edecektim.Gece saat 04.25 de sezeryana alindom artık enerjim kalmamıştı ameliyathane ışıklar ve hatırlıyorum üzerime geliyordu sanki duvarlar.04.39 da kızım dünyaya gelmişti sesini duyunca o kadar rahatladım ki anlatamam bütün acılarım dinmisti resmen.Sonrasi odaya alındım hastane çalışanları çok ilgili ve iyilerdi.Ebeden hemşireye hepsi titiz şekilde calisiyorlardi epey memnun kaldık.Usak eğitim ve araştırma hastanesinde doğumu yaptım ve memnun kaldım oda kocaman ve temizdi tabi odalar iki kişilik daha sonra yanıma başka bir sezeryan olan kadın geldi bir gece aynı odadaydik daha sonra onlar boş yer bulunca geçti biz odada yalnız kaldık gayet konforlu ve temizdi.Benim hikayem de bu şekilde gelişti.Umarim herkesin kolaylıkla gerçekleşir herşeye rağmen anne olmak çok güzel🥰☺️🐣