Kartanesi-24 Premses001 Rabbim bu mübarek ayda bebeğinize şifa versin inşallah canım rabbimin dediği olur bir bakarsın birşeyi yoktur 🤲🏻 doktorlar bilgi vermiyorlar mı
Premses001 Kartanesi-24 inşAllah inşAllah tek temennim kazasız belasız sağlıklı şekilde bebegımı kucağıma almak. Doktor yokkı hastanede hemsıreler de 5-6 saatte bir yanımıza uğrarsa uğruyor
Kartanesi-24 Premses001 benim bebeğimde de detaylıda baya şey söylediler yaşamaz ölür sonlandıralım gebeliği diye ama bende sizin gibi sonlandırmadım minik oğlum 3 ay savaştı sonra vefat etti ama pişman değilim iyiki 3 ayda olsa onunla vakit geçirdim onu öptüm kokladım cennettr beni bekliyor inanıyorum tabi zor bir durum ama rabbimin dediği oluyor ama sizin için çok dua edeceğim Rabbim bebeginize şifa versin size bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻
Premses001 Kartanesi-24 rabbım sızede yardım etsin evlat acısı kadar zor bırsey yok Rabbım tüm annelerime sağlık, sıhhat, sabır versin. Çok saolun Allah razı olsun 🙏💖
Adel2025 Premses001 InsAllah sag Salim bebeğiniz kucağınızda çıkarsınız hastaneden, Allahtan umut kesilmez, Rabbim mucizesini yaşatsın insAllah, sizin için dua edeceğim, lütfen bizi de haberdar edin
Minikkelebegim13 Premses001 öncelikle geçmiş olsun bir an önce sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🤲🏻🌸 yani nasıl bilgi vermiyorlar anlamıyorum deli oluyorum ya en azından durumu hakkında kısa bir bilgi verseler sizinde endişeniz geçse, gerçekten bazen çok saçma ilerliyor hastane süreci🥺
Medos123 Premses001 Allah evladınızı size bağışlasın inşallah 🙏 çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlanır🙏
Premses001 Minikkelebegim13 bugünkü hemsıre biraz ıyıydı saolsun o bılgılendırdı bebegın sıkıntılarından bahsetti ama çok şükür ki bebegın solunumunda bırsey olmadığı için bi tık ıyı ağlıyor en azından kendi kendine nefes alabılıyor dedi
Minikkelebegim13 Premses001 Çok şükür 🙏🏻 inşallah en kısa zamanda küvezden çıkar kavuşursun bebeğine canım🌸🤲🏻
Kartanesi-24 Premses001 ne sıkıntıları varmış peki canım bebeğinin inşallah Rabbim şifa versin bu mübarek aylarda 🤲🏻
Premses001 Kartanesi-24 mikrosefali, cildi çok kuru, kulakları da çok küçük, kafa yapısı biraz farklı
Minikkelebegim13 Premses001 canım bebeğin nasıl oldu durumu iyiye gidiyordur inşallah güzel haberlerini bekliyorum🤲🏻🌸 birde mikrosefali sonucunda ne gibi sıkıntılar oluyormuş bilgi verdiler mi? Benim bebeğiminde kafa ölçüsü 3 hafta geriden geliyor o yüzden sormak istedim kafa yapısına bizimde farklı dediler de
Premses001 Kartanesi-24 amın ınsAllah bırbırımıze bol bol dua edelim dualarımızı eksik etmeyelim🤲💖 Rabbım annelerımızın yardımcısı olsun
Premses001 Minikkelebegim13 bebegın durumu sımdılık iyiymiş kan almışlar genetıge gondermısler kesın olarak genetık hastalığı var bu bebegın ama kan sonucunda da kesin teshıs konamayabılır milyonlarca genetık hastalık var dedı. Dua edelim de ınsAllah tanısı koyulabılır dedi doktor.
Premses001 Minikkelebegim13 mikrosefali ağır seyrederse eğer beyın fonksiyonlarını yerine getıremeyecegı ıcın öğrenme de güçlük, konuşmada zorluklar cekebılır ve belkı yuruyemebılır dedi. Ama hafif seyrederse sadece öğrenmede güçlük çeker yurumesıne engel bı durum olmaz dedi.