Cnsmv Kızlar mersinde memnun kaldığınız ilgisini bilgisini beğendiğiniz ve rahat olabildiğiniz doktor öneriniz var mı? Yeni kürtaj oldum doktor değişikliği yapmak istiyorum memnun kaldığınız doktor varsa paylaşır mısınız?
Girlmama Cnsmv deniz Arıkan Yenişehir de kliniği var detaylı ultrason için gidiyorum ama doğumlar da giriyor bir araştırın derim ben çok memnunum
1hamle Cnsmv ben normalde Ali hocada doğum yapmak istiyorum ama Yenişehir hastanesinin odaları çok eski olduğu için medicalde Ahmet yıldızbakanda yapacağım
Cnsmv Fatmaayk teşekkür ederim dilek hocayı biliyorum annemin ameliyatını yapmıştı ama erkek doktor istiyorum
Cnsmv 1hamle ceren-123 iki doktor arasında kaldım bende araştırdım da biraz.aslında o hastanede başka doktora gidiyordum
Cnsmv 1hamle ahmet hocada iyi onu baya öncesinden takip ediyorum fakat randevu bulmak zor diyorlar birde muayene ücreti sanırım yüksek
Girlmama 1hamle yaa bende tam bilmiyorum instagram storysinde doğum fotosu paylaşmıştı bende yaptırıyor sanmıştım
Beyzanur13 1hamle normal doğum yaptırmıyor ben sezaryan için ona gidiyorum hatta şuan o yapacak ameliyatımı