tazegebesss kader256789 Bende aynı durumdayım benimde 1 sene önce düşüğüm var içini ferah tut Allah büyüktür 🙏🏻🩷💙👶🏻🤰🏻🦋
tazegebesss Patito__ Doktorum 4 haftalık dedi kese için çağırdı zaten ama ben vajinal istemedim karnımdan baksın ne olur olmaz 🙏🏻👶🏻🤰🏻🦋🩷💙
tazegebesss Sila41_ İnşAllah sen duyacaksın yarın canım öyle hissediyorum 🙏🏻🤰🏻👶🏻💙🩷 Bende dikkat edip oluruna bırakıyorum pazartesi gününe kadar 🥹🤰🏻👶🏻🩷💙🙏🏻🤲🏻
Sila41_ tazegebesss güzel beslen bol bol dinlen tamam mı bana sürekli yazabilirsin kanım çok kaynadı sana
kader256789 Melikeyurtseven ilçede oturuyorum merkeze gitmem gerekiyo doktorum için ilçedeki doktorlara güvenemiyorum o yüzden acilde kan testi vermek istiyorum yükseliş varsa doktoruma gideyim diye
Melikeyurtseven kader256789 Tamam canımda 2 gün sonra aynı yerde ve aynı saat aralıklarında kan vermen lazım dün verdiysen bugün iki kat artış olmaz ondan bahsediyorum
yasen1 tazegebesss bugün 5 gün ya ilk kaset silik çıkmıştı dün çok az bi idrar ile erken gebelik aşırı silik çıktı hayal mayal gözüküyor Nuh. Kaset yaptım oda aynı şekilde negatiftı ama hayalet gözüküyor
tazegebesss Sila41_ Allah razı olsun 💐🥹 Benim de kanım çok kaynadı sana 🩷 Burda hepimiz yoldaş gibi olmuşuz inşAllah evlatlarımızı sağlıklıca hayırlısıyla afiyetlice kolay bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻🤰🏻👶🏻🥹🦋🩷💙
Sila41_ tazegebesss duydum kalp atışınıııı biraz benim kan ve idrat sıkıntılı çıktı ama bebeğim sağlıklı çok şükür ikiz mi değil mi bişey demedi özele gidicem haber veririmm
tazegebesss Sila41_ Ayyy çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun 🥹👶🏻🤰🏻 Darısı bana inşAllah doktorun söylediğine göre 4 haftalık dedi sen kaç haftada duydun kalp atışını ☺️🤰🏻👶🏻🩷💙🙏🏻🌸