Eda42_ petronix Benim 8 haftalık olması lazımken 6 haftalıkda kalmış beta değeri düşüyordu o şekilde anlaşıldı
Eda42_ yusracim Canım tam bilmiyorum ben kimyasal gebelik olmadı ama sanırım en geç on güne kadar olursun tâbi beta değeri düşüyor mu bu önemli iki gün sonra tekrar ver ona göre doktorun ne diyecek ise sonraki ay inşallah sağlıklı gebelik oluşur
Mavi3475 yusracim 1hafta içinde düşük olur canım ağrısı çok kötü dayanılacak gibi değil sakın ağrı kesici felan içme rahim temizlenmese kürtaj yaparlar kan 4 5 gün sürüyor benim 2nci gün ağrısı başlamıştı mahfetti beni Allah yardımcın olsun
Sevval_uyar_55 Peki benimki nasıl kızlar adetten bi gün önce yani 25 aralık 5.49 27 aralıkta 22.2 29 aralıkta ise 87.7
Kubra0606 Mavi3475 kimyasal gebeliklerde beklemeye gerek yok tutunma bile olmuyor, siz düşük mü yaptınızda öyle dedi acaba. Ben kimyasaldan iki ay sonra hamile kaldım hiç korunmadım
MAHPARE yusracim iyi ilerliyor 5 binde keseyı görürsün inşallah Sürekli kan verme bir defa takip ettir tamam bekle 20-25 gün sonra
yusracim MAHPARE canım bugün kan verdim 53 çıktı yani hiç ilerlememiş netdeyse perşembe 46 çıkmıştı doktorumda pazartesi aç karnına gel bakalım dedi kimyasal yani
Mavi3475 Kubra0606 benimde kimyasal gebelikti ama 3 ay bekle dedi şart koşmadı bu süreçte gebe kalırsanda korkma sakın yani bi sıkıntı yok olmaz dedi