Burcak61 Fatoss3- ben ilk gebeliğimi 6 gün önce predictor ile öğrenmiştim ve o akşam değerim 330 larda çıkmıştı
Betuuull Bat 15 benimde dün testte çatlama gördüm bugün de baş dönmesi mide bulantısı var hafif ama bu kadar erken belirti çıkar mı bilmiyorum heyecanla bekliyorum ben de
yasemin_ysmn Betuuull çatlama dün olduysa bunların gebelikten olma ihtimali yok. 2 3 günde anca rahme iniyo zaten döllenen yumurta. Rahme inecek tutunacak ondan sonra beta yükselmeye başlayıp belirti olacak
Fatoss3- Fatmaaaa41 takma cnm oyalanck bisiler bul kafana takarsan vücudunda otomatikman stres yapıyor o yüzden akışına bırak cidden inşallah olur cnm merk.etme sen canını sıkma 🥰
Fatoss3- Fatmaaaa41 bakalm daha bnmde net deil ben elime ultrason fotosu yada lan tahlilimi bilmeden bişi diyemiyorm şuan hayırlısı 🙏
Dlkkdr6431 Merve8155 bende hala bi şey yok 🙄 geç olacağım herhalde bi umut diyorum ama üzüleceğim sonra
Burcak61 Bat 10 çok heyecanlıyım elimde 2 tane erken gebelik testi var heyecanla ayın 10 u bekliyorum bakalım ne kadar sabredicem yapmamak için tutabilirsem kendimi son güne kadar tutucam bugün ped bile almadım alasım gelmedi 😂
nur-ay Dilaralav meraba bat ne demek ya ? 😀 gercekten bilmiyorum benm şuan adetime 11 gün var yumurta çatlatma ilacı kullandm belirtiler var gibi yumurtlama günlerini degerlendrdm test yapsam cıkar mj acaba simdi
nur-ay Zhrcyl tesekkür ederim doktorun söylemine göre 31 aralık çatlama olur dedi o zaman daha test yapmiyim simdi