Yasemin0303 Sabah yapmayı düşünüyorum bende adetıme 4 gün var erken gebelık testı var elımde çıkar mı sızce varsa
Dlkkdr6431 Merve8155 uygulamaya göre 6 Ocak genelde hep 2-3 gün erken oluyordum ve hala olmadım yılbaşı günü hafif bel ağrısı vardı arada sırada gelen hafif ağrı var ama bakalm hala ortada bi şey yok
Merve8155 Dlkkdr6431 bende ayniyim ama suan bi baktim coz az leke var heralde erken adet oluyorum bu ay
Sehla00 Dilaralav 7 gün var adetime. Test yapsam erken mi olur?. Belirtilerim de var gibi ya da psikolojik mi bilmiyorum. Ama beklekte zor 🥺
Tutar13 Sehla00 cok zor ihtimal canım yapma bekle beraber bekleyelim benimde 7gun var cıkmaz uzulme boşa 10unda falan yaparız insqllah
Pinkmartini Ben çatlatma iğnesinden sonra 11. Gündeyim ama negatif dünde negatifti bu saatten sonra pozitife döner mi acaba yaşayan var mı bu durumu. Ya her şeyden umut ediyoruz Allah isteklerimizi geri çevirmesin
Tutar13 Pinkmartini catlarma ignesi bile olsa 12gunden önce cıkmıyor diye biliyorum canım ptesi denesen daha uygun
Dlkkdr6431 Merve8155 bende hala bi şey yok 🙄 geç olacağım herhalde bi umut diyorum ama üzüleceğim sonra
Tutar13 Pinkmartini aynı dusuncedeyim canım benimde daha catlama uzerinden 6 gun gecti oyuzden tek care beklemek 🥹
Tutar13 Fatoss3- hadi hayırlısı olsun canım kan vermek icin adetini bekle derim suan seger dusuk cıkarsa ptesi verirsin saglık ocagında