Nurrrrr Yeniiannee Canım ben 1 bucuk sene önce 800 tlye doğum yapmıştım şuan bilemicem yılbasından sonra belki zamlanmıştır👍🏻
Yasemin9420 Bugün sordum. Şerif’e hanımın hastasıyım. normal Doğum 1450 zorunlu sezeryan 2350 yeni doğan sünneti 630
Neylin Yasemin9420 şerife hanım nasıl bir doktor ?normal doğum yanlısı birimi ,tavsiye edermisiniz ve hastane nasıl temiz ve güzel bir hastane mi ?ve çok sordum hakkınızı helal edin ama muayene ücretleri ne kadar ?
Nurrrrr Yasemin9420 Canım Şerife hanım benim doktorum 2 senedir Allah ondan bin kat razı olsun o kadar melek bir kadın ki cok tarlı acıklama yapıyor konuşmana izin veriyor ve kimseyi öyle sezeryana teşvik etmiyor ❣️
Yeniiannee Yasemin9420 diğer hastaneler de normal Doğumla sezaryen arasında bu kadar fark Yok burda niye öyle acaba 🤦♀️
Yasemin9420 Neylin ben sen tavsiye üzeri gitmeye başladım Şerif’e hanıma. Suan için gayet güzel ilerliyoruz.
superrmomy açıklıyor mu ? Suan sizin yorumunuzu okurken şaşırdım kaldım 2 ay öncesi dusuk nedeniyle aciline gidip muane oldugum doktor kendisi dusuk başlamasına rağmen kan kaybından bayılırsın acıdan dayanamazsın diye gözümüzü korkutup kürtaja almaya çalıştı Allahtan bilincli insanlarızda üç kuruş para yüzünden kurban olmadık ben kürtaj olmak istemiyorum dediğim zamanda hiçbir sey yok gibi hastaneden gönderdi anlattığı gibi birsey olsa zaten o kendi isteğimle ciktigima dair kagit imzalatır hiçbir doktor böyle bir riski almazdı benim kesinlikle tavsiye edecegim doktor tulay yorulmaz melek gibi bir kadin her ise besmeleyle başlıyor herseyden once insana guven veriyor herkese öneriyorum ve kim gittiyse hepsi memnun kaldi kesinlikle tavsiye ederim 👍
superrmomy Nurrrrr hayir canım zaten kesem bozulmuştu ve çok asagidaydi bos gebelikti kendiliginden gerceklesti dusuk
superrmomy Nurrrrr gece oldugu icin ordan çıkıp devlete gittim canim kendi doktorum yoktu en güvenilir devlet dedim orasida kurtaja gerek olmadığını söyledi onlem amaçlı 10 gun ilac kullandim canim
superrmomy Yeniiannee muhteşem bir kadın bundan sonrada gebelik olursa mutlaka tulay hanima devam edicem