Zahide-123 Kızlar eşim grip bende maske falan takıyorum ama galiba bulaştı gribim yok ama boğazım ağrıyor ballı zencefil yapıcam zencefil yasak mı araştırdım ama net bilgi bulamadım
biranne_birbebek Zahide-123 ben gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri taze zencefil tüketiyorum, günde bir fındık tanesini geçmeyecek kadar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk 12 haftamda doktor önerisiyle kullandığım multivitaminde zencefil ekstraktı vardı.
Baby_B Zahide-123 ilk 3 aydaysaniz dusuk riskiniz varsa önerilmiyor Ben o donemlerde bulantim icin kullanmistim az az
Yogurtlupilav Zahide-123 tam aksine mide bulantımı kesen tek ürün 😄 Doktor tavsiyeli hemde, herhangi bir yasağı bulunmuyor. Hamilelikten önce zencefilden nefret eden ben, zencefilli sıcak su sayesinde ayakta durdum kaç ay 😄
Brgmde İlk üç ay bitki çayları önerilmiyo Ben 5. Ayımda grip olmuştum zencefil limon kaynatıp içmiştim boğaz ağrısına da zencefil bal yemiştim . Ama doktora sorup gene.
tubavarlikk Zahide-123 hamülelikte kullanılıyor diye araştırmıştım bende içtim her gün hatta çok uzun sürmüştü hastalığım, yarım çay kaşığı katıyordum çayıma , siz tabi doktorunuza da sorun
58Vildan Zahide-123 geçmiyor ya nasıl bi illetse, 2. Haftadayım hala geçiremedim 39 haftalığım doğum geldi ama mahvetti bu hastalık beni. Oğullarımla serenat yapıyoruz resmen öksürükle 😬💆🏻♀️ bugün 1000 mg lık antibiyotik verdi doktor ama çok kullanma taraftarı da değilim
Ebru_ebru Zahide-123 Ben çok fazla mide bulantısı sorunu yaşadım ve su içemiyordum doktorum zencefilli su yapıp içebilirsin demişti☺️